Service Biciclete Magazine Afisport

La Afisport, suntem dedicați să oferim servicii profesionale de reparații și întreținere pentru bicicletele tale în București, Buzău și Deva.

Echipa noastră de mecanici experimentați și bine instruiți sunt pasionați de ciclism și își dedică timpul și expertiza pentru a te ajuta să menții bicicleta în cea mai bună formă.

 

Indiferent dacă ai nevoie de o reparație de rutină sau de o reparație mai complexă, suntem aici pentru a te ajuta.  

Oferim o gamă largă de servicii de întreținere și reparații pentru toate tipurile de biciclete, inclusiv biciclete mtb, biciclete de șosea, biciclete de oras si trekking, biciclete de copii sau biciclete electrice. Ne ocupăm de problemele tale de bicicletă, astfel încât să te poți bucura de ciclismul tău fără griji.

Vino în magazinele noastre Afisport din București, Buzău și Deva și lasă-ne să te ajutăm să îți menții bicicleta în cea mai bună formă. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de reparații și întreținere alege serviceul dorit de mai jos.  

 ⬇ VEZI TARIFELE PE SERVICE 


Alege Magazinul:  

BUCURESTI      BUZAU     DEVA
 
 
Cateva precizari importante:

  • Perioada Aprilie-Septembrie este perioada cea mai aglomerata in service, asa ca iti recomandam sa faci neaparat programare prealabila in service-ul dorit: Bucuresti, Buzau sau Deva.
  •  Nu se accepta in service aducerea bicicletelor murdare, pline de noroi, panze de paienjeni, par de animale, rugina, etc
  • Nu putem asigura service pentru biciclete foarte vechi, care sunt depasite moral si fizic
  • Ne rezervam dreptul de a selecta bicicletele care sunt acceptate in service.