Sosete protectie

Nu exista produse in aceasta sectiune
Sosete protectie
 Sosete protectie 

Ciclistii stiu ce inseamna sosetele speciale de protectie pentru ciclism, acestia stiu ca nu este un moft si reprezinta un accesoriu de mare ajutor atunci cand turele de ciclism sunt lungi, intense sau solicitante pentru picioare. La fel ca si pantofii de ciclism, sosetele de protectie pentru ciclism sunt ideale pentru protectie, acoperirea si sustinerea tibierelor.

La fel ca si casca de ciclism, protecțiile si armurile pentru ciclism sunt foarte importante, atât in cazul începătorilor, fie ca vorbim aici de copii sau adulți, fie in cazul cicliștilor pasionați cu experiență care practica enduro, trial sau DH.

Cand spunem protecții in ciclism spunem in primul rând genunchiere, cotiere, tibiere, protecții sub-pantalon, palmare, protecții gât. Când spunem armuri in ciclism atunci spunem veste de protecție si armuri pentru bust.

Pentru copiii care au o teama la începutul pedalării sau pentru juniorii care doresc sa treacă la ciclismul bmx sau enduro, trebuie sa le asigurați setul complet de protecții precum genunchiere, cotiere cu extindere pe antebraț, mănuși – palmare.

Pentru cicliștii care practica ciclismul agresiv, pasionați de enduro si DH, armurile protecție spate-umeri-piept, protecțiile gat, protecțiile sub-pantaloni si tibierele sunt prioritatea zero in materie de siguranță.

Indiferent ce iti trebuie in materie de protecții pentru ciclism, Afisport iti oferă o gama completa de armuri si protecții Oneal si nu numai, disponibile in magazinul nostru online cu livrare națională.