Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC DHS BIKE PARTS SRL, cu sediul in Deva , STR. SÂNTUHALM, NR.35A, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet http://afisport.gomag.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea "site-ul", precum si in contextul utilizarii aplicatiei AFISPORT denumita in continuare „Aplicația”.


 
Confidentialitate SITE

Cuprins:
1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
3. Durata pentru care va prelucram datele
4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
5. Transferul datelor cu caracter personal
6. Drepturile de care beneficiati
7. Confidentialitatea minorilor
8. Modificari in politica de confidentialitate

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

A. Daca sunteti client al site-ului www.afisport.ro ,  SC DHS BIKE PARTS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
· Nume si prenume
· Numar de telefon
· Adresa de e-mail
· Adresa de facturare
· Adresa de livrare
· Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
· Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, SC DHS BIKE PARTS SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.
In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de SC DHS BIKE PARTS SRL, iar contul creat va fi sters automat.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului www.afisport.ro, SC DHS BIKE PARTS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
· In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
· In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

A. Daca sunteti client al site-ului, SC DHS BIKE PARTS SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
· pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC DHS BIKE PARTS SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si SC DHS BIKE PARTS SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor http://afisport.gomag.ro/termeni-si-conditii. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si SC DHS BIKE PARTS SRL.
· pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin SC DHS BIKE PARTS SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea SC DHS BIKE PARTS SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.
· pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC DHS BIKE PARTS SRL, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii "Informatiile contului meu".
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
· in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC DHS BIKE PARTS SRL  de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
· pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
· pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC DHS BIKE PARTS SRL de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3. Durata pentru care va prelucram datele

SC DHS BIKE PARTS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC DHS BIKE PARTS SRL(de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul "stergere cont" din sectiunea "informatiile contului meu", SC DHS BIKE PARTS SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.
In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.
Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.
In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC DHS BIKE PARTS SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC DHS BIKE PARTS SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
· pentru administrarea site-ului
· in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre SC DHS BIKE PARTS SRL prin intermediul site-ului;
· pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
· pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
· pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
· atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

5. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre SC DHS BIKE PARTS SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

6. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
· dreptul la informare - dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC DHS BIKE PARTS SRL, conform celor descrise in prezentul document;
· dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea SC DHS BIKE PARTS SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
· dreptul la rectificare - dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre SC DHS BIKE PARTS SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
· dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, ("dreptul de a fi uitat") - se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, SC DHS BIKE PARTS SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
· dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
· dreptul la portabilitatea datelor - dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC DHS BIKE PARTS SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
· dreptul la opozitie
- in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
- in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC DHS BIKE PARTS SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care SC DHS BIKE PARTS SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
- in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
· dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
· dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@afisport.ro.

7. Confidentialitatea minorilor

SC DHS BIKE PARTS SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la contact@afisport.ro.

8. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: cookies
 Confidentialitate APLICATIE


I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale DHS BIKE PARTS SRL, cu sediul in Deva, Str.Santuhalm, nr.35A, judetul Hunedoara, in calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in contextul utilizarii aplicatiei AFISPORT a DHS BIKE PARTS SRL, denumita in continuare „Aplicatia”.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca esti client al Aplicatiei, DHS BIKE PARTS SRL va prelucra datele tale cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizezi Aplicatia, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele tale in cadrul interactiunii cu aplicatia AFISPORT si in cadrul relatiei comerciale cu DHS BIKE PARTS SRL, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizezi in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul Aplicatiei sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Aplicatiei.

III. Scopurile si temeiurile prelucrarii

III.1. Daca esti client al Aplicatiei, DHS BIKE PARTS SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal astfel:
•    pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre tine si DHS BIKE PARTS SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate in Aplicatie, informarea ta asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor tale in acest scop are la baza contractul incheiat intre tine si DHS BIKE PARTS SRL, definit in cuprinsul Termenilor si Conditiilor DHS BIKE PARTS SRL Furnizarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre tine si DHS BIKE PARTS SRL.
•    pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba DHS BIKE PARTS SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul Aplicatiei, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor tale in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea DHS BIKE PARTS SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a iti oferi serviciile prin intermediul Aplicatiei.
•    pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (notificari push, e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de DHS BIKE PARTS SRL, prin intermediul Aplicatiei.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza consimtamantul tau, daca alegi sa-l furnizezi.
Iti exprimi consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop la momentul crearii contului. Dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale se poate face prin accesarea sectiunii “Contul tau” si debifarea casutei corespunzatoare.
Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor tale in acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.
•    in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Aplicatiei, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite in Aplicatie.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza interesul legitim al DHS BIKE PARTS SRL  de a imbunatati permanent experienta clientilor in Aplicatie. Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru tine..

III.2. Daca esti vizitator al Aplicatiei, DHS BIKE PARTS SRL nu colecteaza si nu prelucreaza datele tale cu caracter personal.

IV. Durata pentru care iti prelucram datele

Ca principiu, DHS BIKE PARTS SRL va prelucra datele tale cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In relatia comerciala, vom prelucra datele tale pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior, conform obligatiilor legale care revin in sarcina DHS BIKE PARTS SRL, (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In situatia in care iti exerciti optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “Stergere cont” din sectiunea “Contul meu”, acest lucru va avea ca efect automat stergerea datelor tale cu caracter personal. In cazul in care soliciti stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
Daca iti retragi consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, DHS BIKE PARTS SRL va inceta prelucrarea datelor tale cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta sau sterge datele prelucrate pana la acel moment de DHS BIKE PARTS SRL, pe baza consimtamantului exprimat de tine inainte de retragerea acestuia.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, DHS BIKE PARTS SRL, poate dezvalui datele tale catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina DHS BIKE PARTS SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Aplicatiei (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
•    pentru administrarea Aplicatiei;
•    in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre DHS BIKE PARTS SRL prin intermediul Aplicatiei;
•    pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Aplicatiei si a serviciilor derulate prin intermediul acesteia;
•    pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
•    pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
•    atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

 VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre DHS BIKE PARTS SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile de care beneficiezi

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiezi de urmatoarele drepturi:
•    dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre DHS BIKE PARTS SRL, conform celor descrise in prezentul document;
•    dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea DHS BIKE PARTS SRL, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
•    dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre DHS BIKE PARTS SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
•    dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: 
o    acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate raportat la relatia comerciala dintre parti;
o    in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
o    in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
o    in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
o    in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
o    datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
•    Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, DHS BIKE PARTS SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
•    dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care: 
o    persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
o    prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
o    operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
o    persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
•    dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre DHS BIKE PARTS SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
•    dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos; 
o    in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al DHS BIKE PARTS SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care DHS BIKE PARTS SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
o    in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
•    dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care consideri necesar.

VIII. Confidentialitatea minorilor

DHS BIKE PARTS SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Aplicatia nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii, sau in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doresti sa ne comunici primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la contact@afisport.ro. 

IX. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor, vei fi instiintat prin notificare push in Aplicatie/sms/e-mail.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a iti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa te adresezi prin e-mail la: contact@afisport.ro. 

Aceasta Aplicatie NU foloseste fisiere de tip cookie