Info - Luni, 24 Iunie, echipa noastra este libera. Comenzile plasate se vor procesa incepand cu 25 Iunie.

Service Afisport Buzau

Esti in căutarea unui magazin de biciclete de încredere în Buzău? Afisport este alegerea perfectă! Situat pe Aleea Industriilor, magazinul nostru Afisport Buzau oferă o gamă completă de servicii de întreținere și reparație pentru toate tipurile de biciclete, de la biciclete de trekking si oras la biciclete de munte, de la bicicletele de sosea la biciclete electrice, de la bicicletele de adulti la bicicletele de copii.  

 

Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să te ajute cu orice nevoie legată de bicicleta ta, de la reparații minore la întreținere generală și recondiționare. Fie că ai nevoie de reglaje de viteză și frână, de repararea pneurilor și a camerelor de aer sau de înlocuirea componentelor, suntem aici pentru a te ajuta să îți ții bicicleta în cea mai bună formă posibilă.

În plus, magazinul nostru Afisport Buzau dispune de o gamă largă de biciclete noi de la unele dintre cele mai renumite mărci de pe piață, precum și de piese de schimb și accesorii pentru biciclete. Indiferent de nevoile tale, suntem aici pentru a te ajuta să îți găsești bicicleta perfectă și pentru a te sprijini pe tot parcursul utilizării ei.

Așadar, dacă vrei să îți păstrezi bicicleta în cea mai bună formă, vino astăzi la Afisport în Buzău și lasă-ne să te ajutăm să te bucuri de experiența de bicicletă la maxim


Lista Preturi Service Afisport Buzau
 
 


Service Afisport Buzau
Aleea Industriilor nr 8 (langa BricoDepo)
Tel 0737 753 361