Jucarii de exterior

Jucarii de exterior

Copiii au nevoie de jocuri si jucării, fie că se regăsesc afară sau in interior. Jucăriile de exterior sunt foarte importante întrucât ajuta copiii să isi petreacă mai mult timp in aer liber, jucându-se si distrându-se cu alti copii sau singurei, fie ca sar in trambulina, se plimba cu mașinuța electrica sau tricicleta, se dău in leagăn, pe tobogan sau in balansoar, fie joaca fotbal, baschet sau darts in curtea casei sau in parc.

169 produse

pe pagina
Descrescator

169 produse

pe pagina
Descrescator
Jucarii de exterior

Jucarii de exteriorCand ești copil, este fantastic sa te poți juca în aer liber și sa ai cât mai multe variante de jucarii la dispoziție. Copiii mici sunt primii care merg la spatii de joaca sau în parc, dar dacă locuiești la casa și ai o mica curte la dispoziție, atunci poți sa îți creezi propriul loc de joaca pentru copil.

Unele jucarii de exterior sunt perfecte și pentru interior, mai ales dacă ai o casa spatioasa. Spre exemplu, un tobogan micuț, un balansoar sau chiar un cos mic de baschet și dart pot fi jucarii perfecte fie afara, fie în casa.

Copiii au o imaginație bogata, au nevoie în permanenta sa își imagineze jocuri noi, sa pună în practica scene de joaca și să se distreze alături de alți copiii. Pentru distracția celor mici, noi avem pe Afisport.ro o serie de jucarii de exterior extraordinare, care cuceresc orice copil.
Poti alege pentru copilul tău o masinuta de împins sau un vehicul electric, ambele sunt pe atât de distractive, pe cât sunt de educative. Plimbarea cu mașinuța electrica sau cu un alt vechiul electric precum o motocicleta sau un tractor electric, este foarte distractivă, ajuta copilul sa se orienteze mai bine, să înțeleagă mai bine stânga si dreapta, iar volanul vehiculului este direct influențat de reacțiile si acțiunile copilului, făcându-l mai atent si mai responsabil.

Daca vreți sa ieșiți la plimbare împreuna prin parc, pe lângă casa sau chiar la cumpărături, atunci este perfectă o tricicletă, și poți alege una din multe modele pe care le avem disponibile online. Plimbarea in aer liber si natură este una din activitățile preferate ale părinților cu copii mici. După ce copiii încep să meargă singuri si devin zburdalnici, căruciorul nu mai este mereu o soluție rapidă si distractivă de deplasare, făcându-si astfel loc tricicleta de copii. Tricicleta de copii este o bucurie maxima pentru copilași, un mare ajutor pentru părinți întrucât poate fi folosită pentru plimbare, odihna celui mic si chiar pedalare.

Poate vă aduceți aminte ce fericire maximă era pe noi, copii fiind, când alunecam rapid pe câte un tobogan. Toți copiii sunt înnebuniți să se dea pe tobogane, să se urce cat mai sus in spatiile de joacă si să alunece rapid pe tobogane. Poți alege să cumperi un tobogan reglabil cu cos de baschet, un tobogan pliabil sau un spațiu de joacă cu tobogan si leagăn sau chiar o jucărie interactivă precum un cos de baschet și dart sau poartă fotbal. Poți amplasa toboganul in interior, daca el este pliabil si ocupă un spațiu rezonabil, sau poți amplasa un tobogan sau spațiu de joacă cu leagăn si tobogan in curtea casei.

Copiii peste 2 ani pot începe să folosească si balansoarele de jucărie, aceste balansoare putând avea forme diverse precum căluț sau elefant. Balansoarul poate fi folosit atât in interior cat si in exterior, având o rezistentă foarte bună, fiind realizat din materiale de calitate superioară. Aceste balansoare pot avea talpa detașabilă, copilul putând trage jucăria pe roti după el cu o sfoară.

Pentru copiii mai mici de 2 ani, spatiile de joacă îngrădite sunt de mare ajutor pentru mami și tati.
Locul de joaca pentru copiii este important pentru părinți, mai ales dacă copilul este mic si are nevoie de un spațiu de joacă îngrădit, securizat, unde să fie mereu in siguranță. De aceea noi îți propunem o serie de mobilier dedicat copiilor precum spatiile de joacă cu bile incluse, spațiul sau locul de joacă tip gărduleț, băncuțe si măsuțe cu băncuțe integrate, toate putând fi folosite atât in exterior cat si in interior.

Vă aduceți aminte de bucuria datului în leagăn? Ce copil nu iubește leagănul! Dintre multele jucării de exterior, leagănul este cel mai folosit si cel mai iubit de către copii. Cat sunt micuți, copiii se pot da fără grijă in leagănul convertibil cu protecții față si spate, unde mereu sunt in siguranță si părintele este mereu liniștit, iar pe măsură ce copilul creste poate trece la un leagăn simplu fără protecții, in care să se dea singur sau împins de un adult.

Știai că săritul in trambulina cel puțin 15 minute ajută sistemul limfatic si eliberează organismul de stres?
Când sari in trambulină, iți ajuți celulele corpului să metabolizeze, să se detoxifice si să se reînnoiască si, de asemeni, iți ajuți sistemul limfatic să pompeze si să evacueze deșeurile. Iată de ce o trambulină instalată in curtea ne poate ajuta așa de mult si nici măcar nu ii dăm importanta cuvenită.
Să mai zicem si cât de distractiv este să țopăim, de la mic la mare, într-o trambulină?

Oricare ar fi jucăria de exterior de care ai nevoie pentru copilul tău, pe Afisport.ro găsești o varietate mare de jucarii la preturi cu adevărat mici!