KONIG KIDS - pentru micuții exploratori!

producator Konig Kids

Bine ați venit în lumea minunată a brandului Konig Kids, unde dezvoltarea și educația timpurie a copiilor sunt prioritare! Suntem dedicați să oferim cele mai bune instrumente și jucării pentru a stimula creșterea, dezvoltarea și creativitatea micuților dumneavoastră. Gama noastră variată de produse include jucării de învățare timpurie, jucării de linistire și centre de activități, toate concepute cu atenție la detalii pentru a încuraja și sprijini progresul copiilor în fiecare etapă a dezvoltării lor.

Fiecare produs Konig Kids este proiectat cu accent pe siguranță, durabilitate și, desigur, distracție! Ne străduim să aducem zâmbete și bucurie în viața fiecărui copil, oferind jucării care să fie nu doar amuzante, ci și educative și stimulante pentru mintea lor în creștere.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei jucării care să îi ajute pe cei mici să învețe literele și cifrele, să își dezvolte abilitățile motorii sau să exploreze lumea înconjurătoare, gama noastră de produse Konig Kids are tot ce aveți nevoie. Descoperiți astăzi colecția noastră și oferiți copilului dumneavoastră o experiență de învățare distractivă și eficientă cu jucăriile noastre minunate de la Konig Kids!

in stoc
PRP: 27900 Lei 26000 Lei
+
Dimensiune produs79 x 77 x 48 cm ProducatorKonig Kids
Categorie
Pret

Lei  –  Lei

  • 260Lei
  • 260Lei
Stoc
Culoare
Utilizator
Varsta
Material
Tip Produs
Dimensiune produs