KAICHI - jucării care inspiră imaginația și dezvoltarea copiilor!

producator kaichi

Kaichi este un brand renumit în lumea jucăriilor educative pentru copii, oferind produse care ajută la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale celor mici. Cu o gamă variată de jucării, de la zornăitoare pentru nou-născuți până la jocuri de memorie interactive, Kaichi pune accent pe învățare prin joacă. Produsele sunt proiectate pentru a stimula coordonarea ochi-mână, abilitățile motorii fine, rezolvarea problemelor și percepția vizuală și auditivă.

Fiecare jucărie Kaichi este creată cu atenție la detalii, utilizând materiale de înaltă calitate pentru a asigura siguranța și durabilitatea. Brandul se angajează să sprijine creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, oferind jucării care nu doar distrează, ci și educă. În plus, Kaichi este cunoscut pentru jocurile sale memorabile, precum jocul electronic de memorie care încurajează copiii să repete modele de culori și lumini, dezvoltând astfel rapiditatea reacțiilor și memoria.

Pe AFISport.ro, găsiți o selecție variată de produse Kaichi, ideale pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului. Explorați colecția noastră și alegeți jucăriile care vor inspira imaginația și curiozitatea micuțului dumneavoastră.

in stoc
PRP: 2500 Lei 2000 Lei
+
Categorie
Pret

Lei  –  Lei

  • 20Lei
  • 20Lei
Stoc
Tip Produs
Culoare
Utilizator
Varsta
Material