Aparate vibromasaj

Aparate vibromasaj

Afisport.ro are o gama variata de aparate fitness si echipamente sport precum aparatele de vibromasaj, pe care le găsești online aici pentru achiziție. Aparatul de vibromasaj poate fi utilizat înainte sau după antrenamentul fizic, pentru a relaxa mușchii şi corpul înainte sau după solicitarea organismului. Sunt ideale pentru utilizarea acasă şi pot fi folosite oricând pentru a fi mereu pregătit fizic pentru orice anotimp. Când vă simțiți suprasolicitați fizic ori psihic, aparatul de vibromasaj este companionul dumneavoastră cel mai bun.

1 produse

pe pagina
Descrescator

1 produse

pe pagina
Descrescator
aparate vibromasaj

Aparat vibromasaj

Masajul coapselor? Vibromasaj pe coapse si picioare? Un spate relaxat si mai putin dureros? Vibromasaj?
Aparatele de vibromasaj pot fi folosite pentru mai multe scopuri. Una din principalele utilizări ale aparatului vibromasaj este acela de tonifiere si eliminarea țesuturilor adipoase in procesul de pierdere in greutate.

Celulita este una din problemele majore ale pielii multor femei, iar un aparat de vibromasaj ajuta foarte tare in eliminarea acestui strat inestetic de la suprafața pielii.

Centurile de masaj ale aparatului sunt extrem de utile in masajul picioarelor, coapselor, abdomenului inferior si spatelui.

Benzile de masaj se pot aplica si pe umeri masând partea superioara a spatelui, umerii, pieptul si relaxând mușchii gatului.

Sunt o serie de dureri de spate datorită tensiunii acumulate pe durata zilei, iar aparatul de vibromasaj te va ajuta să eliberezi aceasta tensiune mecanica de la nivelul spatelui si gatului.