Scule Servisare bicicleta

Scule Servisare bicicleta

Servisarea bicicletei acasa sau intr-un service autorizat implica o serie de unelte si scule pentru reglare sau calibrare, reparație sau revizie periodica. Fie ca este vorba despre cheie tubulara, cheie lant, set mini scule, scule pentru frana sau furca, presa, etriere sau induși, aici le găsești pe toate.

124 produse

pe pagina
Descrescator

124 produse

pe pagina
Descrescator
Scule service bicicleta

Scule ServisarePeriodic, bicicleta are nevoie de îngrijire si atenția noastră, asta daca vrem ca mereu bicicleta să fie gata de drum.

Exista unele scule sau unelte pe care le putem cumpăra pentru întreținere, reparații sau revizii periodice, alte scule ne sunt necesare mereu să le avem la noi când ieșim la pedalat. Spre exemplu, setul de mini scule sau set de impuși, o cheie tubulară sau un levier sunt unelte care nu ar trebui să îți lipsească din trusa de zi cu zi.

Alte scule, precum cheie lanț, scule pentru frână sau furcă, etrier si prese sunt indicate să le ai la nevoie, atunci când se impune reglare, calibrare sau revizii periodice ale bicicletei.

Oricare ar fi nevoia ta de scule si unelte pentru bicicletă, pe Afisport.ro găsești tot ce ai nevoie pentru service sau revizia bicicletei.