Scule Servisare bicicleta

Servisarea bicicletei acasă sau într-un service autorizat implica o serie de unelte si scule pentru reglare sau calibrare, reparație sau revizie periodica. Fie ca este vorba despre cheie tubulara, cheie lant, set mini scule, scule pentru frână sau furcă, presa, etriere sau imbuși, aici le găsești pe toate.

63 produse

pe pagina
Descrescator

63 produse

pe pagina
Descrescator
Scule si unelte de service biciclete

Scule Servisare BicicletăPeriodic, bicicleta are nevoie de îngrijire si atenția noastră, asta daca vrem ca mereu bicicleta sa fie gata de drum.

Exista unele scule sau unelte pe care le putem cumpăra pentru întreținere, reparații sau revizii periodice, alte scule ne sunt necesare mereu sa le avem la noi când ieșim la pedalat. Spre exemplu, setul de mini scule sau set de imbuși, o cheie tubulara sau un levier sunt unelte care nu ar trebui să îți lipsească din trusa de zi cu zi.

Alte scule, precum cheie lanț, scule pentru frână sau furca, etrieri si prese sunt indicate sa le ai la nevoie, atunci când se impune reglare, calibrare sau revizii periodice ale bicicletei.

Oricare ar fi nevoia ta de scule si unelte pentru bicicleta, pe Afisport.ro găsești tot ce ai nevoie pentru servisare sau revizia bicicletei.