Scaune Copii

Scaune Copii

Pentru ca iti place mult să pedalezi si să ieși cu bicicleta la plimbare, odată ce ti-ai format o familie si ai si un copilaș, este perfect sa il iei pe cel mic cu tine la plimbare pe bicicleta. In acest caz, ai nevoie de scaun de bicicleta pentru copii, un scaun special creat pentru copii si care se poate monta fie in fata ta, fie in spate pe portbagaj sau tija de sa. Scaunele de copii pentru bicicleta au funcții diverse, prinderi diferite in funcție de model, au o limita de vârstă si greutate si sunt foarte sigure in transportul copiilor pe bicicletă.

35 produse

pe pagina
Descrescator

35 produse

pe pagina
Descrescator

Scaune de bicicletă pentru copiiPentru părinții pasionați de ciclism, este perfect ca atunci când au un copil mic, să poată merge cu el pe bicicleta. Astfel, poziționând copilul într-un scaun de bicicleta, pedalatul se va face in condiții sigure, copilul va fi foarte entuziast si va ajunge să iubească pedalatul si bicicleta.

Dar orice părinte, când vine vorba de copilul său, dorești să știe ca îl poate transporta pe bicicleta in condiții de maximă siguranță. Așadar, scaunele de bicicleta pentru copii autorizate sunt special create pentru siguranța copilului si a ciclistului.
Nu îți dorești un scaun de bicicleta pentru copil, din care cel mic să poată aluneca sau din care să se ridice, punându-te in pericol si pe tine si pe el. Îți dorești maximă siguranță pentru scaunul de bicicletă, iar Afisport.ro îți oferă modele sigure si omologate de astfel de scaune de bicicleta de la Polisport, la preturi extrem de atractive.

Trebuie să știi că sunt scaune de bicicletă pentru copii care se pot monta in doua feluri: scaune de bicicleta care se montează in fața ciclistului, prin prindere pe cadru sau toptube, scaune de bicicletă care se montează in spatele bicicletei, in acest caz pe portbagajul bicicletei sau pe tija de la șa

Modelele de scaune de bicicletă pentru copii diferă de la model la model, de la sistem de prindere, in funcție de preferința părintelui, dar si după vârsta sau greutatea copilului.

Scaunul de copii pentru bicicletă, care se prinde in fața ciclistului, este de regulă recomandat pentru copiii cu vârsta intre 9 luni si maxim 3 ani, iar din punct de vedere al greutății, la maxim 15 kg. Are avantajul că părintele este permanent cu ochii pe copil, ii oferă părintelui o siguranță si o relaxare, pentru că are copilul permanent in ochii săi si poate anticipa ușor daca cel mic are nevoie de ceva anume in timpul cursei.

Scaunul de copii pentru biciclete, care se montează in partea din spate, necesită să fie un portbagaj aplicat pe bicicletă, fie scaunul se poate prinde pe tija de șa si pe cadrul bicicletei.
Scaunele de bicicleta pentru copii, cu prindere pe spate, au o recomandare de utilizare de până la 6 ani si pot susține o greutate de până la 22 kg.
Așadar, acest tip de scaun poate avea o utilizare crescuta pe durata mai multor ani.

Sunt scaune de copii pentru bicicletă, care se pot monta atât in fata cat si in spate, oferind părintelui libertatea de a-l utiliza așa cum consideră că este mai bine pentru el si copil.

Scaunele de copii pentru biciclete sunt dotate cu centură in 5 puncte, protecții laterale, unele au si bară de protecție pe față in genul celor de la cărucioarele de copii, au un suport de picioare reglabil si detașabil, cu sisteme de rabatare sau de reglare in față si in spate cu pânî la 3 puncte pentru o mai bună adaptare la bicicletă si la copil, au perna de șezut rezistentă la umezeală.

Hai pe Afisport.ro si cumpără un scaun de bicicletă Polisport pentru copilul tău!