Cricuri bicicleta


Piciorul de sprijin al bicicletei sau asa numitul cric de bicicleta, isi dovedeste cu adevarat utilitatea atunci cand suntem in oras sau facem naveta cu bicicleta cu sau fara bagaje. Uneori, piciorul de sprijin il regasesti si pe o bicicleta mtb, acolo unde ciclistul vrea sa il monteze special. Bicicletele de oras, trekking si chiar cross fitness au un cric in dotare, acest picior de sprijin al bicicletei dovedindu-si utilitatea de multe ori.Accesorii Bicicleta

Cricuri Bicicleta

Cand vrei sa lasi bicicleta rezemata, primul lucru de care ai nevoie este cricul sau piciorul de sprijin pentru bicicleta. 
 
In general, bicicletele de oras, cele de trekking sau cross fitness sunt echipate cu un cric de bicicleta, tocmai pentru a oferi posibilitatea ciclistului de a putea rezema bicicleta la nevoie.  
 
Cricurile de bicicleta pot fi simple sau duble, cu prindere pe cadrul bicicletei sau cu ajutorul unei bride de metal, in functie de modelul de bicicleta.  
 
Exista cric de bicicleta sau picior de sprijin universal, care se potriveste la mai multe modele de biciclete, sau circuri pentru biciclete electrice. 
 
Pe Afisport.ro poti gasi cricuri de biciclete de la 24 inch pana la 29 inch, pentru biciclete clasice sau pentru biciclete electrice.  
 
Materialul din care sunt realizate circurile bicicleta sau picioarele de sprijin bicicleta sunt otel sau aluminiu si sunt foarte rezistente. 
 
Pentru cei care vor sa isi monteze un picior de sprijin la bicicleta mtb, o pot face achizitionand un model care se potriveste ca sistem de prindere si design. De regula, bicicletele mtb nu sunt dotate cu picior de sprijin sau cric, intrucat stilul de pedalare si traseele practicate nu cer un astfel de accesoriu. 
 
Hai pe Afipsort.ro si alege un model de cric sau picior de sprijin pentru bicicleta ta!

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!