Articole Fitness

Articole Fitness

Aparatele de fitness pentru acasă sau semiprofesionale iti asigura o serie intreaga de optiuni pentru un antrenament complet. Exista multe tipuri de aparate fitness disponibile pe Afisport.ro, iar cele mai indicate pentru tine sunt acelea care se potrivesc obiectivelor tale. Noi te ajutam sa alegi aparatul fitness sau accesoriile fitness potrivite, prin asigurarea unei game cat mai variate, a unor recomandari de utilizare concrete pentru ca tu sa poti alege in cunostinta de cauza.

315 produse

pe pagina
Descrescator

315 produse

pe pagina
Descrescator

Articole si Aparate Fitness

Activitățile de zi cu zi, joburile noastre, grija pentru familie si zecile de taskuri dintr-o zi, ne limitează foarte mult timpul de mișcare si sport. De multe ori, stam pe scaun in fata unui laptop si uitam sa ne mai ridicam cu orele. Simțiți in timp efectele sedentarismului, al stresului, al joburilor care ne țintuiesc pe scaunul de birou. Dar ce facem daca nu dispunem de timpul liber pentru a merge la sala? O soluție perfecta este sa ne cumpărăm câteva aparate fitness pentru acasă, sa ne utilam, dupa spațiul disponibil si buget, o mica sala de antrenament si fitness.


Pentru multi dintre noi, timpul este de multe ori cel care nu ne oferă prea mult loc de manevra in a face sport organizat. De multe ori, cand suntem nevoiți sa facem un efort intens, pe perioade relativ scurte, cum ar fi sa urcam o panta abrupta, sa facem un traseu scurt pe munte cu prietenii, sa alergam sau sa urcam mai multe scări, constatam ca întâmpinăm probleme fizice precum cele respiratorii, de rezistenta fizica, la dureri de coloana si spate, dureri de genunchi si coapse, dureri de brate si umeri samd. Ei bine, mișcarea si sportul ar trebui sa fie o regula generala pentru toată familia, de la cele 30 minute zilnice la cel putin 2 -3 sesiuni de sport pe săptămână.


Aparatele fitness, in funcție de caracteristicile lor principale, ne ajuta sa ne menținem atat intr-o forma fizica buna, cat si intr-o forma de sănătate optima. Fie ca alegem un aparat fitness cardio intens, sau unul de forta sau poate accesorii pentru muschi si streching, este indicat sa gasim cea mai indicata solutie de antrenament pentru nevoile noastre concrete. Poti opta pentru o banca de abdomene, sau poate alegi o bicicleta fitness eliptică, poti trece la un aparat fitness multifuncțional sau la o banda de alergat, poti alege articole de fitness precum roti fitness sau discuri de balans, flexoare sau gantere, ideea de baza rămâne aceeași – alege ceea ce este cel mai indicat pentru nevoile si posibilitățile tale fizice.


Afisport are o gama variata de aparate fitness si accesorii de fitness pe care ti le pune la dispoziție online pentru achiziție. Un top al celor mai utile aparate pentru fitness si sport acasă la tine sunt:


Banda de alergat – este un aparat fitness cardio foarte bun, pune in mișcare foarte multi muschi, simulează foarte bine conditiile de alergat si mers pe jos, are mai multe functii de intensitate a miscarii pentru presetare, dispune de funcții de absorbție a șocurilor la alergare, astfel încât presiunea asupra genunchilor si gleznelor sa fie redusa. Daca spațiul de care dispui este limitat, pot opta pentru o banda de alergat pliabila.


Banca de abdomene simpla sau pliabila – este foarte utila pentru antrenarea mușchilor abdominali. Este relativ dificil de facut abdomene daca nu ai o banca de abdomene la îndemână, mai ales ca acestea sunt si cele mai putin plăcute. Banca de abdomene iti ofera posibilitatea de a realiza o miscare mai lina a exercițiilor, cu o presiune redusa asupra coloanei.


Aparatul multifuncțional – acest gen de aparat acoperă o gama vasta de exercitii, fiind si un aparat care ocupa cel mai mult spatiu. Complexitatea aparatului multiunctional iti garantează un antrenament diversificat si ceva mai intens, întrucât ai posibilitatea de a antrena mult mai multe categorii de muschi – spate, piept, abdomen,, picioare, brate etc. Te poti gândi la aparatul multifuncțional ca la o mica sala de forță si antrenament intr-un singur aparat, ceea ce e grozav. Ai in acelasi timp si sala de forta si fitness si cardio.


Bicicleta fitness eliptica este un aparat fitness foarte bun pentru utilizarea de acasa, in special daca unele probleme de sanatate nu iti permit prea multa flexibilitate in mișcare. Pe bicicleta fitness, coloana ta nu este forțată, iar picioarele, deci implicate activ in miscare, nu vor simti o tensiune mare in genunche si glezne. Bicicleta fitness este extraordinara pentru antrenamentele cardio, mușchii picioarelor si coapselor.


Stepper-ul este un aparat mic, compact, ocupa putin spatiu si poate fi un bun antrenor pentru picioare si brate. Exista si steppere cu manere, ideale in asigurarea mișcării combinate a picioarelor si bratelor. Cele mai multe steppere au si display de monitorizare a mișcării, ceea ce te ajuta sa iti gestionezi mai bine programul de sport.