Articole Copii

Articole Copii

O gama larga de articole pentru copii precum biciclete, carucioare copii, patuturi, scaune auto copii, premergatoare, imbracaminte si multe alte articole practice de la renumiti producatori la nivel mondial printre care DHS, Coccole, Jolly, Dolce, SLV. Oferta variata de produse ce se regaseste pe site, experienta acumulata pe parcursul anilor, preturile competitive si profesionalismul consultantilor nostrii de vanzari, ne recomanda ca unul dintre cele mai mari si mai apreciate magazine online din tara.

387 produse

pe pagina
Descrescator

387 produse

pe pagina
Descrescator

Articole Copii

Majoritatea părinților, in special mămicile, se preocupa, cu mult înainte de nașterea copilului, de achiziționarea de articole pentru bebeluși, începând astfel pregătirile pentru noul membru sau noii membrii ai familiei.

Este de la sine înțeles ca vestea venirii pe lume a unui copilaș, ne determina pe noi părinții să ne gândim la toate cele necesare bebelușului, începând de la naștere, primele zile de viata si pana la primii ani ai copilului. Printre primele articole de bebeluși si copii de care avem nevoie sunt biberoanele, pătuț, hăinuțe si articole de igiena.


Pentru a pleca din maternitate si a ajunge acasă cu bebelușul, ne este necesar un cărucior de copii cu landou si cos (scoica) auto.

Exista cărucioare de copii de multe tipuri, cu mai multe funcții, cu mai multe accesorii, părintii putând sa se adapteze in funcție de nevoile familiei si a bugetului. Pentru bebeluși sunt indicate cărucioarele 2in1, cărucioare 3in1 sau cărucioare 4in1, iar ulterior, când copilul creste, se poate trece la un cărucior sport.


Pătuțurile de copii sunt si ele esențiale pentru bebeluși, mai ales ca nu se recomanda sa culcați bebelușul cu voi in pat (puteți sa il loviți din greșeală noaptea, iar mai târziu nu va mai vrea bebelușul să doarmă singurel). Un pătuț pliabil este foarte util, atât acasă cât si dacă vreți sa aveți mobilitate, putând să luați pătuțul de bebe cu voi in călătoriile scurte sau lungi.


Din primele zile de viata ale copilului, puteți să folosiți scaunul auto pentru copii, fie ca este cu sistem isofix, fie ca este cu sistem de prindere in centuri, oricare este alegerea voastră, important este să cumpărați un scaun auto de calitate, sigur din punct de vedere prindere si impact, cu material respirant, non-alergenic, comod si care sa poate fi utilizat pe o durata cat mai mare ca si grupa de vârstă. Exista scaune auto pentru grupele de vârstă 0-18kg, 0-25 kg, 0-36kg, 9-25kg si 9-36kg. Pe Afisport.ro veți găsi scaune auto care cresc pe măsură ce cresc si nevoile copilașului tău, scaunele auto se modifica pe măsură ce copilul creste.

In materia de siguranță, scaunele noastre auto pentru copii se ancorează atât in puncte isofix, cât si cu centura top-tether, astfel ca se sporește per total nivelul de siguranță.


Atunci când bebelușii încep sa se ridice in picioare si sa facă primii lor pași, puteți trece de la marsupii la hamuri. Daca marsupiul va ajuta sa va deplasați ușor cu copilul la piept, fără să vă forțați coloana sau bratele, hamurile sunt cele care va vor ajuta sa îl susțineți pe cel mic atunci când începe să meargă.


Intre faza de stat in șezut si mersul efectiv al bebelușului, puteți apela cu încredere la premergătoare. Fie că țineți premergătorul in poziție fixa pentru ca cel mic sa folosească centrul de joaca, fie ii lăsați rotile libere pentru mișcare, copilul va fi mereu in siguranță in premergător.


Magazinul nostru online iti pune la dispoziție si o gama vasta de genți pentru mami si bebe, genți dedicate bebelușilor, unde mami isi poate transporta foarte ușor obiectele necesare îngrijirii copilului precum biberon, sticla cu apa, păturica, haine de schimb, scutece, etc.


Daca bebelușul a crescut si este timpul pentru pedalare, înseamnă că a venit momentul pentru o tricicleta. Noi va oferim multe triciclete de la modele simple pana la modele de triciclete multifuncționale, triciclete care se transformă într-o bicicleta cu 3 roti, tricicleta pliabila pentru ușurință transportului si depozitarii, tricicleta copii cu copertina pliabila si demontabila, cos pentru jucării, bară de siguranță copil, parasolar, mâner telescopic, triciclete cu sistem de rotire 360 grade prin care mami si tati pot tine copilul fie cu fata către ei, fie cu fata către direcția de mers.

Jucăriile de interior sau jucăriile de exterior sunt perfecte pentru distracție si petrecerea timpului liber. Daca ai nevoie de jucării interactive, jucării educative pentru bebeluși si copii mici, poate vrei o căsuță de păpuși sau seturi de construcție, seturi de cuburi si bile, păpuși muzicale sau balansoare animăluțe, toate le găsești in oferta noastră online afipsort.ro.

Daca vrei jucării pe care copilașii sa le folosească in aer liber, ce zici de leagăne si tobogane, seturi de joaca cu cos de baschet, dart sau fotbal, camioane si utilaje de construcție, mașinuțe de împins sau cu pedale, jucări din lemn de tras si împins, vehicule electrice precum tractoare, mașini si motociclete de condus, balansoare sau trambuline, toate aceste jucării de exterior le poți comanda pe afisport.ro, iar noi iți livram direct acasă.


Indiferent de ce articole de copii si bebeluși ai nevoie, echipa noastră de consultanți online este mereu la dispoziția ta pe chat, pe Facebook sau pe instagram cu cele mai bune si potrivite sfaturi pentru nevoile tale si ale bebelușului.

Apelează cu maxima încredere la noi!