Despre noi


Povestea noastra incepe de prin anul 2011, cand am inteles cat de importanta este abordarea pentru o viata sanatoasa si pentru sport. Fiind o echipa tanara si dinamica, AfiSport a pornit la drum cu abordarea clara pentru sport, si in special cea din domeniul ciclismului si al bicicletelor.

AfiSport a pornit prima data prin a deschide un magazine local in orasul Buzau, unde ne-am dorit sa putem oferi comunitatii noastre o gama cat mai larga de biciclete pentru adulti si copii, de la biciclete de oras, trekking sau sosea, la cele de mtb si offroad. Apoi, din nevoia fireasca a afacerii, dar si din nevoia propriilor nostri clienti, am extins gama de produse oferite si am adus in portofoliul nostru produse precum piese, echipamente si accesorii pentru Bicicleta de la branduri de top din lume.


   


Si cum veștile bune circula repede, AfiSport a inceput sa primeasca cereri de produse si din alte orase si judete din Romania. AfiSport si-a propus inca de la inceput sa ofere gama de biciclete, piese si accesorii la preturi cat mai accesibile publicului larg, astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa poata avea acces la astfel de produse, sa ajungem sa incurajam cu adevarat utilizarea acestui mijloc de transport ecologic, eficient si rapid.

Pe masura trecerii timpului, am primit confirmarea clienților nostri ca ceea ce facem, facem foarte bine si trebuie sa trecem la nivelul urmator al afacerii noastre. Asa ca am luat decizia inspirata de a merge in online si am lansat propriul nostru magazin online de biciclete si accesorii: www.afisport.ro.

Afisport.ro a fost foarte bine primit de clientii din online, activitatea noastra s-a extins rapid si pe noi game de produse, echipa s-a dezvoltat continuu pentru a face fata tuturor cerințelor clienților. Noi game de produse au fost aduse in portofoliul AfiSport, printre acestea fiind gama de Aparate si Articole Fitness, Articole pentru copii si bebelusi, Articole Sport, Jucarii de interior, Jucarii de exterior, Vehicule electrice etc.

Munca si dedicația echipei noastre a fost încununată de succes prin fuziunea reușită de Afisport cu marele distribuitor național DHS Bike Parts, in anul 2019. DHS Bike Parts și AfiSport au anunțat in 2019 finalizarea procesului de fuziune a celor două entități, marcând astfel preluarea operațiunilor AfiSport de către distribuitorul național de echipamente sportive DHS Bike Parts.
Venită în întâmpinarea clienților interesați în achiziția digitala a produselor din portofoliul DHS Bike Parts, distribuitor al mărcilor de bicicletă DHS, Devron, Kreativ și Venture, importator al unora dintre cele mai importante mărci de piese și accesorii din industrie precum SRAM, Topeak, WTB, Rubena ex Mitas, ColinelliO’Neal si altele, această fuziune a oferit utilizatorilor, prin intermediul site-ului www.afisport.ro, acces direct la mii de produse la prețuri competitive.


Fără a modifica profilul și accesibilitatea celor două entități, fuziune Afisport cu DHS Bike Parts are ca scop îmbunătățirea calității serviciilor, precum și creșterea numărului de produse oferite clienților, păstrând prin modelul acesta de distribuție prețurile la un nivel avantajos pentru toți clienții noștri.


In prezent, Afisport isi desfășoară activitatea atât online - prin magazinul online www.afisport.ro, cat si fizic prin magazinele sale din orașele București, Buzău si Deva.

Magazin Online

 • Program: Luni-Vineri 9:00-17:00
 • Tel 0377 102 411
 • Email contact@afisport.ro

Magazin Bucuresti

 • Sos Virtutii 25, sector 6
 • Tel 0773 935 270
 • program apasa aici

Magazin Buzau

 • Aleea Industriilor nr 8 (langa Brico Depo)
 • Tel 0728 285 933
 • program apasa aici

Magazin Deva

 • Str Santuhalm nr 35A
 • Tel 0728 285 941
 • program apasa aici