Biciclete

Biciclete

Îți oferim câteva motive cu adevarat importante astfel încât să te hotărăști mai ușor si mai rapid sa te urci pe bicicletă și să pedalezi:
• Îmbunătățește somnul, digestia, crește rezistenta fizica • Îmbunătățește aspectul • Îmbunătățește starea psihologică • Întărirea sănătății • Economisirea banilor/timpului • Sprijină dezvoltarea copiilor • Consolidează relații

210 produse

pe pagina
Descrescator

210 produse

pe pagina
Descrescator
Biciclete

Biciclete


Mai devreme sau mai târziu, pentru fiecare biciclist vine un timp când acesta dorește să cumpere o bicicletă nouă. Fie ca bicicleta s-a stricat, fie pur și simplu te-ai plictisit de bicicleta ta, ori nu ai posedat niciodată o bicicletă, indiferent de caz, apare o problema importanta de clarificat: care bicicletă trebuie aleasă din varietatea de tipuri de biciclete existente?

Fie ca ești adult sau copil, bicicleta este mijlocul perfect de transport si mobilitate, ideala pentru sport si mișcare, perfecta pentru distracție, stare de bine si aderarea la un grup pasionat de ciclism. Bicicletele AFISPORT, atat din magazinele fizice de biciclete cat si din magazinul online, acoperă o gama variata de stiluri si echipări, de la bicicletele de adulti la bicicletele de copii, de la biciclete mtb la biciclete cross, de la biciclete trekking sau de oraș la biciclete pliabile, de la biciclete electrice pana la biciclete de sosea. Bicicletele Afisport sunt disponibile pe cadre specifice tipului de biciclete de bărbați cat si tipului de biciclete de dama, fie ca sunt mountain bike, fie ca sunt biciclete de oras, trekking sau biciclete electrice.

Tot mai mulți oameni din orașe refuză să se mai deplaseze mereu cu mașinile. Și de ce nu? Să vă deplasați cu bicicleta prin oraș este interesant, benefic pentru sănătate, vă oferă ocazia să vedeți orașul dintr-o altă dimensiune. Pe bicicletă puteți merge la cumpărături, la concerte, la școală, la serviciu – voi decideți.

Înainte de a începe să selectați o bicicletă, trebui să hotărâți următoarele aspecte legate de pedalare:
• Determinați-vă stilul de deplasare pe o bicicleta. Stilul tău de pedalare va contribui la limitarea gamei de biciclete, si în mod semnificativ va simplifica alegerea bicicletei – vrei o bicicleta oraș, bicicleta mtb, bicicleta sosea, bicicleta cross, bicicleta dama, bicicleta bărbați, bicicleta pliabila sau bicicleta electrica? Ce faci mai exact cu bicicleta si unde o folosești cu precădere?
• Stabilește-ți bugetul. Costul modelelor de bază a bicicletelor de calitate începe de undeva de pana in 1000 lei, si in funcție de echipare, greutate cadru, utilizare, marca etc, bicicletele pot ușor depăși suma de 4000 lei - 5000 lei.
• Apelează la consultanții noștri online Afisport sau vino in magazinele noastre si testează câteva modele de biciclete . Daca nu poți evalua singur cam ce model de bicicleta ti-ar trebui, conform nevoilor tale, sau ce măsură de cadru ar fi perfecta pentru tine, te sfătuim sa apelezi la consultanții noștri din chat sau mess facebook AFISPORT pentru clarificarea acestor detalii. Te așteptăm si in magazinele noastre de biciclete din Buzau, București, Deva, sa testezi un model sau altul si sa vezi care ti se potrivească mai bine.
Exista multe tipuri de biciclete Afisport din care tu poți alege. În primul rând, ar trebui să înțelegi pentru ce iti este necesară bicicleta și cât de mult timp o să o utilizezi. Posibil să vrei să participi în curse de șosea, în excursii, sa te plimbi prin parc sau cartier, să faci cascadorii, să zbori la viteză mare de pe munte sau să mergi o dată pe săptămână la magazin după pâine. Este clar faptul că este necesar să alegi tipul adecvat de bicicletă, conform nevoilor tale!
AFISPORT iți oferă o gama variata de modele de biciclete disponibile online cu livrare la domiciliu, dar si in magazinele fizice din București, Deva si Buzau, asa ca nu iți rămâne decât sa alegi modelul dorit si sa comanzi la AFISPORT.