Diverse protectii


Indiferent ca vorbim despre protecții pentru genunchi, tibii, palme sau coate, fie ca ne referim la armurile pentru corp si bust, protectii de gât sau protecții pentru picioare precum protecțiile sub pantaloni, toate acestea sunt extrem de importante daca stilul de pedalare este unul mai agresiv si extrem gen enduro, trial sau downhill.Protectii si armuri ciclism

Protecții si Armuri Ciclism

La fel ca si casca de ciclism, protecțiile si armurile pentru ciclism sunt foarte importante, atât in cazul începătorilor, fie ca vorbim aici de copii sau adulți, fie in cazul cicliștilor pasionați cu experiență care practica enduro, trial sau DH.

Cand spunem protecții in ciclism spunem in primul rând genunchiere, cotiere, tibiere, protecții sub-pantalon, palmare, protecții gât. Când spunem armuri in ciclism atunci spunem veste de protecție si armuri pentru bust.

Pentru copiii care au o teama la începutul pedalării sau pentru juniorii care doresc sa treacă la ciclismul bmx sau enduro, trebuie sa le asigurați setul complet de protecții precum genunchiere, cotiere cu extindere pe antebraț, mănuși – palmare.

Pentru cicliștii care practica ciclismul agresiv, pasionați de enduro si DH, armurile protecție spate-umeri-piept, protecțiile gat, protecțiile sub-pantaloni si tibierele sunt prioritatea zero in materie de siguranță.

Indiferent ce iti trebuie in materie de protecții pentru ciclism, Afisport iti oferă o gama completa de armuri si protecții Oneal si nu numai, disponibile in magazinul nostru online cu livrare națională.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!