Bicicleta Trekking Polar Helix - 28 Inch, XL, Negru-Rosu
Produse din aceeasi categorie
Descriere
Bicicleta a fost intotdeauna un mijloc de mobilitate. Astazi, tot mai multi oameni aleg bicicletele ca transport alternativ si o solutie ieftina pentru mobilitatea urbana. Modelele urbane ofera un confort de neegalat, in primul rand datorita unei pozitii de conducere mai verticala, a rotilor mai mari, a seilor mai confortabile si a altor detalii, ceea ce nu le diminueaza capacitatea de a fi utilizate pentru agrement si agrement.
Gama Trekking Polar este special conceputa pentru transport si recreere in zonele urbane.
Caracteristici
- Negru/Rosu
- 60 mm
- 148 x 24 x 83 cm
- 28 inch
- Steel, 620 mm
- 15.3 kg
- Sonerie
- Hermans Ergo 120 mm
- XL
- 520 mm
- Aluminiu
- Steel, 48 x 38 x 28T
- Kenda 700 x 38C
- Aluminum, 36H with Eccent
- Aluminum, 36H with Eccent
- Shimano Sti St-Ef41-7 Ez-Fire Plus
- Zoom Amortizer 700C
- KMC Z-50
- Shimano Sti St-Ef41 3 x 7
- PVC City
- Shimano MF-TZ500-7 14-28T
- Beretta Double Wall
- Shimano Rd-Ty300-D
- Sosea
- 21
- Aluminum Adjustable, 25.4 mm 80 mm
- P: Lab Trekking Man
- Steel, 27.2 x 300 mm
- V - Brake
- Bicicleta Trekking
- 3 x 7 Viteze
- Barbati
- Femei
- Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE in conditii de protectie a mediului.
Recenzii
Nu au fost găsite recenzii
Cum inlocuiesti sabotii V-Brake
In acest tutorial afli cum poti sa inlocuiesti sabotii V-Brake, fie pentru ca s-au tocit prea tare, fie pentru ca nu isi mai fac treaba corect.
Afisport si Dragos Mitroi, redactor sef FreeRider.ro, iti arata in acest tutorial, pas cu pas, tot ce trebuie sa faci atunci cand trebuie sa inlocuiesti sabotii franelor v-brake.
Pentru a putea schimba sabotii v-brake, primul pas este acela de a desface bratele v-brake-lui, pentru a avea acces la demontarea sabotului. Cu ajutorul unui imbus de 5 se va desface piulita care tine strans sabotul.
xista un numar de saibe pe interiorul piulitei, dar si catre sabot, tine cont de pozitia acestora si monteaza-le exact la fel pe noul sabot. Punem pe pozitie noul sabot, aplicam cele 2 saibe spre sabot, introducem sabotul prin orificiul bratului v-brake, iar pe partea opusa bratului, spre exterior, aplicam restul de 3 saibe si strangem pe pozitie cu piulita. Nu strangem la gata pana nu pozitional corect saborul pe janta, dupa pozitionare tinem strans pe pozitie si insurubam bine piulita sabotului pentru finalizare.
Daca intampini totusi probleme, apeleaza la un service autorizat pentru a te ajuta.
Cum iti alegi corect bicicleta
Cum aleg corect marimea bicicletei?
Acest ghid te ajuta sa identifici marimea corecta a bicicletei in cazul copiilor si a adultilor!
Alegerea marimii bicicletei se face de regula in functie de inaltime, mai jos gasesti informatiile necesare pentru a identifica marimea corecta pentru tine.
Tabelele de mai jos au rol informativ, pentru a alege o marime cat mai corecta, te asteptam in magazinele noastre, unde poti proba mai multe marimi de bicicleta.
Cum alegem bicicleta corecta pentru COPII?
Intotdeauna modelul de bicicleta trebuie sa fie pe marimea prichindelului.
Cu toate ca mare parte a parintilor vor fi tentati sa achizitioneze variante cu cadre mai mari, pentru a nu trebui sa le schimbe dupa doi ani, lucrul acesta se poate dovedi a fi daunator celui mic.
Atunci când vine vorba despre biciclete copii, diametrul rotii dicteaza daca un model este sau nu potrivit unei anumite vârste sau înaltimi.
Bicicleta de 14 inch este indicata pentru un copil cu vârsta între 3 si 5 ani si o înaltime cuprinsa între 96 cm si 106 cm. Un copil cu vârsta între 4 si 6 ani, cu o înaltime cuprinsa între 104 cm si 122 cm, i se va potrivi o bicicleta de 16 inch. Pentru copiii între 7 si 10 ani, cu o înaltime între 120 cm si 130 cm, opteaza pentru o bicicleta de 20 inch. Pentru copiii de peste 10 ani si o înaltime cuprinsa între 127 cm si 142 cm, alege o bicicleta de 24 inch.
Proportional cu inaltimea copilului, trebuie sa creasca si dimensiunea cadrului. Bicicletele au dimensiunile cadrelor furnizate in inchi si reprezinta distanta de la pedalier pâna la tija de sa. Pentru o catalogare generala informatiile de mai jos sunt suficiente pentru tu sa poti alege corect ce cadru i se potriveste mai bine copilului.
Cum alegem bicicleta corecta pentru ADULTI?
Bicicleta ti-o alegi in functie de inaltime. Proportional cu inaltimea ta, trebuie sa creasca si dimensiunea cadrului.
Bicicletele au dimensiunile cadrelor furnizate in inchi si reprezinta distanta de la pedalier pâna la tija de sa. Pentru o catalogare generala informatiile de mai jos sunt suficiente pentru tu sa poti alege corect ce cadru ti se potriveste mai bine.
Bicicletele au dimensiunile cadrelor furnizate in inchi si reprezinta distanta de la pedalier pâna la tija de sa. Pentru o catalogare generala informatiile de mai jos sunt suficiente pentru tu sa poti alege corect ce cadru ti se potriveste mai bine.
MOUNTAIN BIKE (Crosscountry, Enduro, All mountain / roti de 26", 27.5", 29")
Sosea, Touring, Oras, Trekking, Crossfitness
Cum reglezi frana V-Brake
Afla din acest tutorial cum realizezi reglajul franei V-Brake, in functie de situatiile in care te poti regasi.
Exista 3 situatii in care te poti regasi astfel incat sa fie necesar sa realizezi reglajul franei v-brake de pe bicicleta. Le vom explica mai jos pe fiecare, pentru claritate.
Afisport si Dragos Mitroi, redactor sef FreeRider.ro, iti arata in acest tutorial, pas cu pas, tot ce trebuie sa faci atunci cand ai nevoie sa realizezi reglarea franei v-brake.
In general sunt 3 situatii in care va trebui sa faci reglajul franei V-Brake:
- Prima situatie identificata si care ar necesita reglarea franei v-brake, este aceea in care arcul de la nivelul bratului franei este putin tensionat, ceea ce face ca un singur sabot sa fie functional, caz in care arcul trebuie tensionat mai mult.
- A doua situatie, care poate necesita reglarea franei, este cea in care unul din saboti nu este perfect aliniat cu janta, caz in care se impune realinierea acestuia.
- O a treia situatie tine de levierul manetei de frana care, la apasare, se duce pana in ghidon, caz in care se impune o tensionare suplimentara a cablului de frana.
Daca intampini totusi probleme, apeleaza la un service autorizat pentru a te ajuta.
Cum reglezi schimbatorul de foi
Afla din acest tutorial cum realizezi reglajul schimbatorului de foi de pe bicicleta.
Afisport si Dragos Mitroi, redactor sef FreeRider, iti arata in acest tutorial, pas cu pas, tot ce trebuie sa faci atunci cand ai nevoie sa realizezi reglarea schimbatorului de foi.
In cazul schimbatorului de foi, lantul trebuie sa treaca pe 3 foi si pe 7 pinioane sau mai multe. Cand lantul are ezitari in a trece pe foaia 2 sau 3, inseamna ca nu avem suficienta tensiune in cablu, fiind necesar sa umblam la robinetul de reglaj, care se afla pe maneta. Tensionarea cablului se face prin desurubarea robinetului. Daca lantul insa nu coboara de pe o foaie mare pe una mai mica, inseamna ca avem prea multa tensiune in cablu si deci trebuie insurubat robinetul, pentru a face o reglare corecta a schimbatorului de foi.
Daca intampini totusi probleme, apeleaza la un service autorizat pentru a te ajuta.
Cum schimbi cablul franei V-Brake
Afla din acest tutorial cum realizezi schimbarea cablului franelor V-Brake, fie pentru ca cel vechi s-a rupt, fie pentru ca s-a lungit prea tare si nu isi mai face treaba bine.
Inlocuirea cablului franelor v-brake nu este dificila, primul pas este sa scoatem acest cablu din bratele v-brake-ului, dupa care scoatem mansonul de cauciuc, luleaua si camasa de pe cablu, ca mai apoi sa eliberam intreg cablul din maneta de frana aflata pe ghidon.
Afisport si Dragos Mitroi, redactor sef FreeRider.ro, iti arata in acest tutorial, pas cu pas, tot ce trebuie sa faci atunci cand ai nevoie sa inlocuiesti cablul franelor v-brake.
Daca intampini totusi probleme, apeleaza la un service autorizat pentru a te ajuta.