• Pret
    lei
    lei
    • 34lei
    • 109lei
  • Producator
  • Stoc
  • Tip Produs
PRP: 41.00 lei 34.00 lei
PRP: 50.00 lei 41.00 lei
PRP: 50.00 lei 41.00 lei
PRP: 56.00 lei 46.00 lei
PRP: 54.00 lei 50.00 lei
PRP: 75.00 lei 62.00 lei
PRP: 81.00 lei 67.00 lei
PRP: 101.00 lei 84.00 lei
PRP: 131.00 lei 109.00 lei
Tenis de masa/Badminton
 Tenis de masa/Badminton 

In copilarie, majoritatea dintre noi am avut placerea de a juca cel putin odata badminton si am incercat ping pong-ul sau tenisul de masa. Daca badmintonul presupune practicarea sportului in natura si lovirea cu paletele a unui fluturas de plastic, tenisul de masa, desi se poate practica si vara afara, este des intalnit in interiorul salilor de sport.

Cu drag, toti ne reamintim de jocurile copilariei. Cu siguranta si tu ai jucat, cel putin odata in copilaria ta, badminton. 

Badmintonul este un joc frumos, care insa trebuie readus in viata copiilor de astazi, pentru a-i scoate mai des  pe cei mici in natura si la aer liber si a-i indeparta un pic de langa telefoane si pc-uri. 

Doua palete si un fluturas de plastic poate face din badminton un joc grozav pentru copii, un joc care te solicita destul de bine fizic, iti solicita atentia si vazul, precum si intuitia si reflexele. Ar fi bine totusi sa nu te apuci de badminton cand bate vantul afara. 
De la badminton, putem trece si la soft tenis, un jos intre tenis de camp si badminton, doar ca in loc de fluturas avem o minge speciala din burete. Fie ca este badminton sau soft tenis, jocul este grozav in 2 sau 3 sau chiar 4 parteneri, pe iarba, in parc, pe asfalt sau pe nisip la mare.

Cand vine vorba despre tenisul de masa sau asa numitul ping pong, jocul nu mai este chiar atat de usor precum soft tenis sau badminton. 
Tenisul de masa implica cele 2 palete solide, o minge de plastic speciala, o masa de joc, de regula una speciala, si un fileu. Daca nu ai o masa speciala de ping pong, dar iubesti sa te distrezi jucand acest sport, poti improviza acasa cu o masa de lemn. 

Tenisul de masa este un sport distractiv, care are avantajul de a-ti permite sa-ti stabilesti ritmul de joc cu partenerul. La un ritm lent, te poti acomoda cu stilul de joc, iti formezi reflexele, te obisnuiesti cu paleta si forta loviturii, corectezi impreciziile loviturilor. Daca treci la un tenis de masa alert si rapid, dupa cateva secvente de jos, sigur o sa ajungi sa transpiri si vei vedea ca nu este un sport chiar asa de usor si de linistit. 
Tenisul de masa iti formeaza reflexe bune, iti exerseaza privirea si simtul de observatie, ajuta concentrarea si viteza de reactie, precum si puterea de analiza si strategie.