Sonerii


Daca vrem sa atragem atentia cuiva pe strada sau pe traseul de biciclete, soneria sau claxonul bicicletei isi face foarte bine treaba. In oras, prin parc sau pe traseele de bicicleta, soneria bicicletei chiar ajuta pentru a atrage atentia participantilor la trafic si a evita un impact sau un accident. Pentru copii, soneria este foarte utila, intrucat ei nu se pot feri usor si nu pot anticipa usor reactiile celorlalti din jur, asa ca soneria bicicletei ii ajuta in a atrage atentia.Sonerii bicicleta

Sonerii biciclete

Cand ne deplasam prin oras sau prin parc cu bicicleta, soneria pentru bicicleta este un accesoriu foarte util pentru a atrage atentia celor din jur si de a le semnala prezenta noastra.

Copiii in general au sonerii pe bicicletele lor, tocmai pentru ca ei au nevoie sa fie observati usor sau sa atraga atentia celor din jur asupra prezentei lor. 

Bicicletele pentru dama sau bicicletele de trekking necesita un accesoriu precum soneria. Se justifica o sonerie pe o bicicleta de oras, unde avem  trafic pietonal, diversi participanti la trafic, piste de biciclete obstructionate sau alti biciclisti, toti acestia avand nevoie la un moment dat sa fie semnalati de prezenta ta prin sonerie.

In cazul bicicletelor mtb sau cross, soneria nu isi are mare justificare, decat daca folosesti acest tip de bicicleta sa te deplasezi in oras sau sa faci naveta. Daca insa mergi la munte, prin padure sau pe poteci forestiere, bicicleta ta mtb nu are de ce sa aiba o sonerie.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!