Scaune Copii


Pentru ca iti place mult sa pedalezi si sa iesi cu bicicleta la plimbare, odata ce ti-ai format o familie si ai si un copilas, este perfect sa il iei pe cel  mic cu tine la plimbare pe bicicleta. In acest caz, ai nevoie de scaun de bicicleta pentru copii, un scaun special creat pentru copii si care se poate monta fie in fata ta, fie in spate pe portbagaj sau tija de sa. Scaunele de copii pentru bicicleta au functii diverse, prinderi diferite in functie de model, au o limita de varsta si greutate si sunt foarte sigure in transportul copiilor pe bicicleta.
Accesorii Bicicleta

Scaune de bicicletă pentru copii

Pentru parintii pasionati de ciclism, este perfect ca atunci cand au un copil mic, sa poata merge cu el pe bicicleta. Astfel, pozitionand copilul intr-un scaun de bicicleta, pedalatul se va face in conditii sigure, copilul va fi foarte entuziast si va ajunge sa iubeasca pedalatul si bicicleta. 
 
Dar orice parinte, cand vine vorba de copilul sau, doresti sa stie ca il poate transporta pe bicicleta in conditii de maxima siguranta. Asadar, scaunele de bicicleta pentru copii autorizate sunt special create pentru siguranta copilului si a ciclistului.  
 
Nu iti doresti un scaun de bicicleta pentru copil, din care cel mic sa poata aluneca sau din care sa se ridice, punandu-te in pericol si pe tine si pe el. Iti doresti maxima siguranta pentru scaunul de bicicleta, iar Afisport.ro iti ofera modele sigure si omologate de astfel de scaune de bicicleta de la Polisport, la preturi extrem de atractive. 
 
Trebuie sa stii ca sunt scaune de bicicleta pentru copii care se pot monta in doua feluri:
scaune de bicicleta care se monteaza in fata ciclistului, prin prindere pe cadru sau toptube, 
scaune de bicicleta care se monteaza in spatele bicicletei, in acest caz pe portbagajul bicicletei sau pe tija de la sa 
 
Modelele de scaune de bicicleta pentru copii difera de la model la model, de la sistem de prindere, in functie de preferinta parintelui, dar si dupa varsta sau greutatea copilului.
 
Scaunul de copii pentru bicicleta, care se prinde in fata ciclistului, este de regula recomandat pentru copiii cu varsta intre 9 luni si maxim 3 ani, iar din punct de vedere al greutatii, la maxim 15 kg. Are avantajul ca parintele este permanent cu ochii pe copil, ii ofera parintelui o  siguranta si o relaxare, pentru ca are copilul permanent in ochii sai si poate anticipa usor daca cel mic are nevoie de ceva anume in timpul cursei.  
 
Scaunul de copii pentru biciclete, care se monteaza in partea din spate, necesita sa fie un portbagaj aplicat pe bicicleta, fie scaunul se poate prinde pe tija de sa si pe cadrul bicicletei.  
 Scaunele de bicicleta pentru copii, cu prindere pe spate, au o recomandare de utilizare de pana la 6 ani si pot sustine o greutate de pana la 22 kg.  
Asadar, acest tip de scaun poate avea o utilizare crescuta pe durata mai multor ani. 
Sunt scaune de copii pentru bicicleta, care se pot monta atat in fata cat si in spate, oferind parintelui libertatea de a-l utiliza asa cum considera ca este mai bine pentru el si copil. 

Scaunele de copii pentru biciclete sunt dotate cu centura in 5 puncte, protectii laterale, unele au si bara de protectie pe fata in genul celor de la carucioarele de copii, au un suport de picioare reglabil si detasabil, cu sisteme de rabatare sau de reglare in fata si in spate cu pana la 3 puncte pentru o mai buna adaptare la bicicleta si la copil, au perna de sezut rezistenta la umezeala. 

Hai pe Afisport.ro si cumpara un scaun de bicicleta Polisport pentru copilul tau!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!