Piese aparate fitness


Afisport iti ofera spre achizitionare o serie de piese de schimb necesare aparatelor de fitness din oferta comercializata. Pentru unele aparate fitness, atunci cand acestea nu mai dispun de garantia producatorului, pot sa beneficieze de reparatii, in masura in care producatorul pune la dispozitie si piese de schimb. Prin repararea si inlocuirea pieselor uzate sau defecte, aparatele de fitness isi prelungesc durata de viata, utilizatorii beneficiind astfel de o prelungire a utilitatii produsului cu o investitie mica.Piese aparate fitness

Piese aparate fitness

Pentru realizarea exercitiilor sportive acasa, de multe ori, ne cumparam mai multe aparate fitness, astfel incat sa ajungem sa lucram in mod echilibrat atat partea superioara, cat si partea inferioara a corpului. Asa ajungem sa ne cumparam o banda de alergat, o banca multifunctionala sau o bicicleta fitness. 

Aceste aparate fitness beneficiaza de garantia produsului emisa de producator, insa daca unele piese se uzeaza sau se defecteaza dupa expirarea garantiei, ne dorim sa putem creste durata de viata a aparatului fitness si sa ii putem extinde utilizarea acestuia, cu o investitie rezonabila si eficienta. Pentru cazurile de uzura sau defectare a unor piese in afara perioadelor de garantie, a aparut necesitatea de a pune la dispozitia clientilor nostri a unei serii de piese de schimb pentru aparatele fitness. 

Gama de piese pusa la dispozitie in oferta online este garantia implicarii si seriozitatii noastre fata de clientii nostri si a investitiilor lor in echipamentele noastre sportive.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!