Patine Copii


Fie ca cel mic este pentru prima data pe gheata la patinoar, fie dorim sa ii facem cunostinta cu farmecul patinajului, patinele de gheata reglabile sunt rapid de aplicat si indepartat, nu ocupa spatiu mult si sunt usor de transportat si depozitat. Echilibrul nu mai reprezinta o problema intrucat copilul nu sta pe o singura lama, ci pe doua lame paralele care ofera siguranta deplina. Aceste patine sunt reglabile si se pot ajusta de la numarul 24 pana la numarul 31.


Patine copii

Fie ca cel mic este pentru prima data pe gheata la patinoar, fie dorim sa ii facem cunostinta cu farmecul patinajului, patinele de gheata reglabile sunt rapid de aplicat si indepartat, nu ocupa spatiu mult si sunt usor de transportat si depozitat.

Pentru ca, de multe ori, copiii nu stiu daca vor sau nu sa patineze, parintilor nu le este chiar simplu sa faca o investitie intr-o pereche de patine. 

Daca te gandesti ca cel mic poate testa patinatul cu o pereche de patine inchiriate, noi nu iti recomandam acest lucru  intrucat nu este deloc igienic pentru copil. Tocmai de aceea, poti apela la patinele ce se aplica peste gheata copilului, rapid si usor, iar costul acestei investitii este foarte mic.

Patinele cu aplicare peste gheata copilului sunt reglabile si se pot ajusta de la numarul 24 pana la numarul 31.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!