Oglinzi bicicleta


Oglinda pentru bicicleta este un accesoriu important mai ales daca faci naveta sau circuli prin oras, intrucat aceasta iti faciliteaza controlul pedalatului, te tine departe de accidente, fiind indispensabila atunci cand trebuie sa te asiguri in caz de depasire.Oglinzi de Bicicleta

Oglinzi de Bicicleta

Tot mai multi oameni incep sa se deplaseze cu bicicleta si sa lase masinile personale de-o parte! Tendinta de a alege bicicleta ca solutie de mobilitate urbana si transport alternativ este in continua crestere.

Atunci cand iesi cu bicicleta pe drumurile publice, este necesar sa te echipezi atat tu cat si bicicleta, cu un set de accesorii obligatorii, dar si optionale. De cele mai multe ori, aceste accesorii de bicicleta sunt de mare ajutor pentru biciclisti. Oglinzile pentru Bicicleta sunt de mare folos biciclistilor mai ales daca fac naveta, merg pe drumuri foarte agglomerate, unde asigurarea in trafic devine esentiala.

Recomandam ca orice bicicleta sa aiba amplasate oglinzi pe ghidon, daca ciclistul merge pe sosele aglomerate sau in oras cu trafic intens.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!