Biciclete Devron


DEVRON, un brand românesc de biciclete premiumDevron este unul dintre putinele branduri românesti de biciclete dezvoltate vreodata in Romania. Acest brand autohton este creat si dezvoltat de inginerii de la Eurosport & DHS BIKE PARTS Deva, inca din anul 2014.

Brandul DEVRON Bike a fost gandit initial pentru dezvoltarea bicicletelor MTB high-end Premium. Prima gama lansata pe piata bicicletelor a fost gama Devron Mountain Bike.

Eurosport DHS isi consolideaza astfel pozitia de trend setter in industria de ciclism prin dezvoltarea propriei echipe de R&D si prin crearea si lansarea brandului romanesc de biciclete DEVRON.

Cu timpul, Devron Bike și-a extins gama de biciclete, dezvoltand game noi si pe categoria bicicletelor electrice, bicicletelor de sosea, bicicletelor pliabile sau bicicletelor de copii.

De-a lungul anilor, Devron a dezvoltat o colaborare frumoasa cu ciclistul Marius Petrache - Campion si Vicecampion la competitiile de sosea, pentru care s-au dezvoltat biciclete custome made, dedicate competitiilor de sosea si mtb.

In prezent, fabrica de biciclete Eurosport DHS este partener tehnic de incredere pentru echipa de ciclism UVT-Devron West Cycling Team de la Universitatea UVT Timisoara, iar bicicletele Devron Aerie Performance, pe care pedaleaza echipa de ciclism UVT-Devron, sunt realizate intr-o serie scurta unica, cadru carbon, specs-uri dedicate, special customizate pentru nevoile tehnice si de performanta in ciclism ale echipei.

Devron Bike este un brand de biciclete extrem de apreciat atat intern, cat si pe piata externa din Romania, iar gama de biciclete Devron E-bike este foarte cautata si utilizata in tari precum Germania, Italia, Grecia, Cehia, Ungaria, Olanda etc.

Devron Bike aduce anual imbunatatiri la nivelul gamelor existente de biciclete si lansazeaza cel putin odata la 2 ani noi modele de biciclete mtb, sosea, pliabile sau electrice pentru noile nevoi ale utilizatorilor, game in pas cu tehnologiile actuale de productie si adaptate la un raport calitate-pret cat mai eficient pentru utilizatorul final.