Aparate vibromasaj

Pret
Producator
Stoc
Culoare
in stoc
PRP: 32600 Lei 31000 Lei
+
Filtreaza cautarea
Pret

Lei  –  Lei

  • 310Lei
  • 310Lei
Producator
Stoc
Culoare
Aparate vibromasaj
 Aparate vibromasaj 

Afisport.ro are o gama variata de aparate fitness si echipamente sport precum aparatele de vibromasaj, pe care le gasesti online aici pentru achizitie. Aparatul de vibromasaj poate fi utilizat inainte sau dupa antrenamentul fizic, pentru a relaxa muschii si corpul inainte sau dupa solicitarea organismului. Sunt ideale pentru utilizarea acasa si pot fi folosite oricand pentru a fi mereu pregatit fizic pentru orice anotimp. Cand va simtiti suprasolicitati fizic ori psihic, aparatul de vibromasaj este companionul dumneavoastra cel mai bun.

Masajul coapselor? Vibromasaj pe coapse si picioare? Un spate relaxat si mai putin dureros? Vibromasaj? 

Aparatele de vibromasaj pot fi folosite pentru mai multe scopuri. Una din principalele utilizari ale aparatului vibromasaj este acela de tonifiere si eliminarea tesuturilor adipoase in procesul de pierdere in greutate.

Celulita este una din problemele majore ale pielii multor femei, iar un aparat de vibromasaj ajuta foarte tare in eliminarea acestui strat inestetic de la suprafata pielii. 

Centurile de masaj ale aparatului sunt extrem de utile in masajul picioarelor, coapselor, abdomenului inferior si spatelui.

Benzile de masaj se pot aplica si pe umeri masand partea superioara a spatelui, umerii, pieptul si relaxand muschii gatului.

Sunt o serie de dureri de spate datorita tensiunii acumulate pe durata zilei, iar aparatul de vibromasaj te va ajuta sa eliberezi aceasta tensiune mecanica de la nivelul spatelui si gatului.