Adaptoare suporti


Pentru cazul in care te intereseaza sa iti montezi pe ghidon un suport pentru smartphone sau vitezometru - ciclocomputer, exista o serie de suporti sau huse speciale pe care le poti utiliza. Acesti suporti sau huse se pot prinde de ghidon cu niste adaptari sau conectori. Standuri si suporti bicicleta

Suporți si standuri biciclete

Standul de biciclete ne ajuta sa ne depozitam corespunzator bicicleta, fie in casa, fie in alte spatii.

Fie ca vrem sa utilizam un stand de perete, un stand de roata sau un suport pe trepied sau picior, trebuie sa adaptam standul sau suport de bicicleta la spatiul pe care il avem la dispozitie. 

Suportul tip trepied este foarte util pentru orice revizie ai de facut in viitor, intrucat te ajuta enorm in cazul unor reparatii sau inlocuiri de piese. 

Standul pe perete, este elegant si sigur, dar ocupa mult spatiu pe verticala si de jur imprejurul bicicletei. Merita daca spatiul iti permite.

Suport pentru roata bicicletei este bun atunci cand tinem bicicleta in casa si nu vrem sa o sprijinim de pereti. 

Ideea de baza pentru alegerea suportului sau standului de bicicleta este urmatoarea: ai un garaj cu mult spatiu, atunci te poti organiza prin amplasarea unui stand de perete sau poti utiliza standul trepied. Stai la bloc in apartament si spatiu este mic, un suport pentru roata de la bicicleta este foarte bun, intrucat nu risti sa lovesti bicicleta din greseala (sau sa cada si sa pui in pericol alte persoane precum copii sau persoane in varsta) si nu lasi bicicleta pe scara blocului (periculos de riscant, chiar si daca ai un antifurt bun).

Pentru cazul in care te intereseaza sa iti montezi pe ghidon un suport pentru smartphone sau vitezometru -  ciclocomputer, exista o serie de suporti sau huse speciale pe care le poti utiliza. Acesti suporti sau huse se pot prinde de ghidon cu niste adaptoti sau conectori.

Hai pe Afisport.ro si alege suport sau standul potrivit pentru bicicleta ta.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:00

0371235035 contact@afisport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!