Biciclete Oras - Trekking

Biciclete Oras - Trekking

Bicicleta de oraș sau bicicleta de trekking este o bicicletă stabilă, ușor de folosit, o bicicleta ideală pentru ture relaxante, la viteze mici sau moderate. Printre specificațiile cele mai comune ale bicicletei de oras avem prezența unui cadru cu formă simplă (cadru specific pentru bicicleta de dama sau cadru specific pentru bicicleta barbati), fabricat din oțel sau din aluminiu. Roțile acesteui tip de bicicleta de oras sunt destul de late și groase, 26” sau 28”, iar ghidonul determină o poziție de pedalare verticală a ciclistului. Sistem de transmisie de pe bicicleta de oras sau trekking este de regula cu o singură viteză, dar se poarta si cu mai multe viteze 6-7 viteze, fiind astfel mult mai versatilă în utilizare. Multe dintre aceste biciclete de oras, pot fi accesorizate dupa caz, cu un coș de cumpărături in fata, portbagaj spate, aripi sau aparatori de noroi, cric si protecție lanț!

26 produse

pe pagina
Descrescator

26 produse

pe pagina
Descrescator
Biciclete

Biciclete de Oras - Trekking

Bicicleta de oraș - Bicicletele urbane sau de oraș reprezintă o dezvoltare logică a bicicletelor de șosea moral îmbătrânite: acestea sunt mult mai confortabile, convenabile, funcționale.
Bicicletele de oraș dețin amortizator de regula frontal și uneori si pe spate, cu ramă deschisă (adică fără bara de sus) și ușoară, șa lată și moale, protecții, portbagaj (frecvent cu un coș pentru bagaje), protecție pentru lanț și uneori chiar și sistem de lumini și semnalizator pentru bicicletă.

De obicei aceste biciclete de oraș dispun de mai multe viteze (de la 7 până la 21 viteze).

La bicicletele urbane, roțile au o varietate de dimensiuni – de la 26 inch până la 28 de inch, ceea ce permite să selectați cea mai adecvată și convenabilă opțiune pentru voi. Poziția pe o astfel de bicicletă este practic verticală, ceea ce permite micșorarea greutății pe mâini și spinare, și aveți astfel posibilitatea să vă bucurați de pedalare.

Un avantaj incontestabil este faptul că majoritatea mecanismelor nu necesită întreținere, ceea ce permite să reduceți semnificativ timpul petrecut pentru îngrijirea bicicletei. Oricum, astfel de biciclete nu sunt proiectate pentru greutăți mari și nu trebuie ca bicicleta de oraș să suporte salturi de la un metru înălțime sau un stil agresiv de pedalare.

Biciclete trekking
Aceste tipuri de biciclete (trekking) sunt foarte asemănătoare cu cele de sosea, doar că acestea sunt proiectate pentru cicliștii turiști sau navetiști – adică la acestea poți atașa un portbagaj și să transporți un rucsac pentru biciclete. În plus, aceste tipuri de biciclete trekking dispun de roți mai late și mai groase, ceea ce permite să dispuneți de o siguranță ridicată.