Aparatori roti si cadru

Aparatori roti si cadru

Când vrem să ne protejam de noroi sau apa in timpul pedalării, apărătorile de noroi sau aripile de protecție pentru bicicleta sunt o opțiune foarte buna. Apărătorile de noroi sunt fie pentru roata din fata, fie pentru roata din spate, poți alege sa montezi aripi de protecție ata si spate bicicleta, astfel îți vei asigura o protecție bună împotriva stropilor si noroiului de pe trasee.

70 produse

pe pagina
Descrescator

70 produse

pe pagina
Descrescator
Aparatori de noroi roti si cadru

Aparatori de noroi roti si cadruCand vine anotimpul umed si mai ploios, este de la sine inteles ca pedalarea se va face in conditii ceva mai dificile, rotile vor ajunge sa arunce apa de pe carosabil sau traseu pe spate si pe fata ciclistului, noroiul te va stropi serios si poate sa incarce destul de tare rotile si furca.

De multe ori, traseele mtb pe timpul verii, prin paduri sau la mune, pot sa fie presarete cu zone pline de balti sau gropi cu noroi, si cel mai probabil o sa ajungi sa fii plin pe spate si pe fata de mizerie.

Cea mai buna protectie pentru bicicleta in cazul traseelor mtb cu noroi si balti o reprezinta aripile de protectie usoare si aparatorile de cadru.

Prinderea aparatorilor de roti pentru noroi se face relativ usor, se monteaza simplu si rapid.

Pentru pedalatul pe sosea sau asfalt, in special in oras, aparatorile de roti complete cu prindere permanenta ofera cea mai buna protectie importiva stropirii fata si spate.
Aripile de protectie ale bicicletelor de oras, care sunt ceva ma lungi si imbraca mare suprafata din roata, se monteaza ceva mai greu intrucat au prindere pe suruburi, insa sunt aparatorile de roti cele mai sigure.

Exista aripi cu prindere minimala si rapida pe cadru si pe roti, care asigura o protectie relativ buna importiva stropirii, au avantajul ca se pot monta rapid pe tija de sa sau pe cadru sau pe furca cu suspensie, au un design sporitv si merg bine pe bicicletele mtb, cross. La viteze mari si viraje bruste te poti totusi stropi pe picioare.

Pentru protectia lantului exista aparatoare de lant speciala pentru a te ajuta s anu te murdaresti pe haine de la lantul bicicletei. In general, biciclele de oras si cele de trekking sunt echipate cu suport si aparatore lant.

Pe Afisport.ro exista multe modele de aparatori de noroi pentru roti si cadru, de la aripile de bicicleta mai lungi, la cele mai scurte si minimaliste, de la prindere in suruburi la prindere rapida, aripi de biciclete de oras, cursiere, trekking sau mtb, de la marci renumite precum Topeak, Polisport, Rockshox, Azonic, Zipp, DHSbp.