Accesorii scutere electrice

Accesorii scutere electrice

Vehiculele electrice prietenoase cu orașul precum scuterele, te ajuta sa te strecori ușor si rapid printre multele mașini din trafic. Scuterele electrice sunt eco friendly si protejează mediul înconjurător, fiind nepoluante. Pentru ca tu sa poți transporta diverse obiecte cat mai sigur, dar si protejate de intemperii, venim in sprijinul tău cu portbagajele de scuter speciale, ce se pot încuia la nevoie. Daca nu ai cum sa amplasezi portbagajul pe scuterul tău, te ajutam noi cu un cadru special pentru acesta.

8 produse

pe pagina
Descrescator

8 produse

pe pagina
Descrescator
Scutere electrice

Accesorii Scutere electriceDaca ne gândim la mobilitate urbana facila si ușoară, dar si electrica, bicicletele electrice par a fi o prima opțiune eficienta.
Dar daca vrem sa extindem si mai mult variantele electrice de mobilitate urbana si interurbana, vehiculele electrice precum scuterele sunt si ele o opțiune fantastica.

Cu un scuter electric te poți deplasa elegant si rapid, fără efort si cu costuri mici, atât in interiorul orașului cat si intre localități, daca faci naveta.
Exista o serie de modele de scutere electrice cu un design adaptat pentru dama (fete), in culori diverse, cu linii elegante , curbe sau drepte. O alta serie de scutere sunt destinate bărbaților, fiind mai robuste si mai mari ca dimensiune, in culori mai sobre si linii drepte.

Un scuter electric este un vehicul electric foarte apreciat in multe tari europene, fiind considerat un mijloc de transport eco green, prietenos cu mediul si foarte trendy.

Echipa de la Afipsort.ro ti-a pregătit mai multe modele de scutere electrice, dedicate pentru dama si bărbați, la preturi foarte avantajoase.