Hoverboards

Hoverboards

Distracție si deplasare pe doua roti motorizate si o platforma. Se numește hoverboard si pe cat este de distractiv, pe atat este si de util daca il folosim sa ne deplasam pe suprafețe plane sau asfalt. Este o jucărie electrica foarte iubita de copii si adolescenți.

2 produse

pe pagina
Descrescator

2 produse

pe pagina
Descrescator
Hoverbord

HoverboardDistractia pe o platforma electrica si 2 roti mari, cu un giroscop si o conectare la smartphone, este deja un mijloc de locomotie distractiv pentru copii si adolescenti.

Hoverboardul il vedem destul de des prin parcuri si prin oras, unde deplasarea pe plan drept sau asfalt este facila.

O parte din magazine folosesc hoverboardul pentru deplasarea unor angajați care trebuie sa se deplaseze rapid intre doua obiective, sau acolo unde sunt solicitați de urgenta. Iată deci cum acest mijloc de distracție si recreere a ajuns sa aibă si o alta utilitate, de aceasta data una extinsa spre comercianți.

Pe un hoverboard, cel mai importat este sa înveți sa iti menții echilibrul, ar mai apoi sa înveți sa il dirijezi pentru deplasarea in direcția dorita. La început pare dificil, dar ulterior devine foarte plăcut si nu vrei sa te mai dai jos de pe el.
Poți sa te conectezi cu smartphon-ul tău la hoverboard, prin Bluetooth sau wifi, si poți asculta muzica sau poți vedea anumiți parametrii in aplicația dispozitivului. Este chiar cool!