Vehicule Electrice


Pe langa biciclete, mai avem si vehiculele electrice prietenoase cu orasul precum scuterele, care te ajuta sa te strecori usor si rapid printre multele masini din trafic. Scuterele sunt de diverse marimi, cu diverse optiuni si facilitati, unele dedicate pentru dama si altele pentru barbati, oricum ar fi aceste scutere electrice, ele sunt o optiune buna si eleganta pentru mobilitatea urbana si interurbana.
Vehicule elecrice


Vehicule electrice

Daca ne gandim la mobilitate urbana facila si usoara, dar si electrica, bicicletele electrice par a fi o prima optiune eficienta.

Dar daca vrem sa extindem si mai mult variantele electrice de mobilitate urbana si interurbana, vehiculele electrice precum scuterele sunt si ele o optiune fantastica.
Cu un scuter electric te poti deplasa elegant si rapid, fara efort, cu costuri mici, atat in interiorul orasului cat si intre localitati, daca faci naveta. 

Exista o serie de modele de scutere electrice cu un design adaptat pentru dama, in culori diverse, cu linii elegante, curbe sau drepte. O alta serie de scutere sunt destinate barbatilor, fiind mai robuste si mai mari ca dimensiune, in culori mai sobre si linii drepte.
Un scuter electric este un vehicul electric foarte apreciat in multe tari europene, fiind considerat un mijloc de transport eco green, prietenos cu mediul si foarte trendy. Poti sa iti atasezi pe spatele scuterului electric si un accesoriu precum un portbagaj smart, unde poti tine si transport in mod securizat orice obiect.

Echipa de la Afipsort ti-a pregatit mai multe modele de scutere electrice, dedicate pentru dama si barbati, la preturi foarte avantajoase. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!