Vehicule Electrice

Vehicule Electrice

Pe lângă biciclete, mai avem si vehiculele electrice prietenoase cu orașul precum scuterele, care te ajuta sa te strecori ușor si rapid printre multele mașini din trafic. Scuterele sunt de diverse mărimi, cu diverse opțiuni si facilitați, unele dedicate pentru dama si altele pentru bărbați, oricum ar fi aceste scutere electrice, ele sunt o opțiune buna si eleganta pentru mobilitatea urbana si interurbana.

8 produse

pe pagina
Descrescator

8 produse

pe pagina
Descrescator
Vehicule elecrice

Vehicule electriceDaca ne gandim la mobilitate urbana facila si usoara, dar si electrica, bicicletele electrice par a fi o prima opțiune eficienta.
Dar daca vrem sa extindem si mai mult variantele electrice de mobilitate urbana si interurbana, vehiculele electrice precum scuterele sunt si ele o opțiune fantastica.

Cu un scuter electric te poți deplasa elegant si rapid, fără efort, cu costuri mici, atât in interiorul orașului cat si intre localități, daca faci naveta.
Exista o serie de modele de scutere electrice cu un design adaptat pentru dama, in culori diverse, cu linii elegante, curbe su drepte. O alta serie de scutere sunt destinate bărbaților, fiind mai robuste si mai mari ca dimensiune, in culori mai sobre si linii drepte.

Un scuter electric este un vehicul electric foarte apreciat in multe tari europene, fiind considerat un mijloc de transport eco green, prietenos cu mediul si foarte trendy. Poti sa iți atașezi pe spatele scuterului electric si un accesoriu precum un portbagaj smart, unde poți tine si transport in mod securizat orice obiect.

Echipa de la Afipsort.ro ti-a pregătit mai multe modele de scutere electrice, dedicate pentru dama si bărbați, la preturi foarte avantajoase.