Trotinete electrice

Trotinete electrice

Pentru o deplasare rapida, cu efort minim pentru utilizator, atunci când vrem o soluție de mobilitate urbana pentru distante scurte si medii, trotineta electrica este perfecta. O trotineta electrica este un mijloc bun de deplasare in oraș, unde aglomerația este mare. Efortul fizic pe trotineta electrica este minim, deci poți adapta orice ținută, de la una sport, casuel sau chiar elegant sau office. Daca alegi trotineta electrica pentru deplasarea ta, optează obligatoriu si pentru o cască!

5 produse

pe pagina
Descrescator

5 produse

pe pagina
Descrescator

Trotinete


Joaca, distracția, relaxarea, mișcarea si sportul sunt toate un pachet perfect pe care ti-l dorești pentru copilul tau. Sănătatea celui mic este foarte importanta, iar mișcarea si petrecerea timpului in aer liber sunt esențiale. O trotineta poate fi o soluție perfecta pentru copiii de la 2 ani in sus, care se pot coordona si au un bun echilibru.

Cele mai recomandate trotinete pentru vârsta de 2-3 ani sunt trotinetele cu 3 sau 4 roti, intrucat ai o mai buna stabilitate si o siguranță mai mare pentru copil.
Trotineta pentru copii cu vârsta intre 3 si 5 ani poate fi o o trotineta cu 3 roti si una cu 2 roti, in funcție de cat de bine merge micuțul tău pe ea si dacă a mai experimentat înainte mersul pe trotineta sau role. Trotinetele pentru copii cu vârsta peste 5 ani sunt de regula trotinete cu 2 roti, ghidon reglabil pe înălțime si cu platforma mai îngustă.

Trotinetele pentru adolescenți sunt mult mai performante decât cele pentru copii, sunt mai solide pentru o rezistata mai buna la o greutate corporala mai mare, in general pot fi pliabile.
Frânarea pe o trotineta se face fie prin maneta amplasata pe ghidon, fie prin apăsarea cu greutatea corporala pe roata din spate.

Trotinetele electrice sunt recomandate pentru copii mai mari de 10 ani, care înțeleg mult mai bine pericolele din jur si apreciază corect ce presupune mersul cu o viteza ridicata, generata de un dispozitiv electric.

Multe trotinete au ghidonul reglabil tocmai pentru a permite ajustarea acestuia la înălțimea copilului.
Este important ca atunci cand alegi o trotinetă pentru copil si te uiți după criteriul vârstă, să analizezi si greutatea maxima permisa a utilizatorului, tocmai pentru ca nu toti copiii se dezvolta la fel din punct de vedere înălțime sau greutate.

In ceea ce privește sistemul de virare a trotinetei, acesta poate sa fie pe ghidon sau prin înclinarea corpului. Când alegi trotineta copilului, uite-te si ce greutate are in sine aceasta, întrucât o trotineta pentru copii pana in 2 ani trebuie sa fie foarte ușoară. Pentru adolescenți greutatea trotinetei poate fi mai mare si poate ajunge pana la 10 -12 kg.

Trotineta pliabila are avantajul ca poate sa fie transportata ușor in mana sau pe umăr, in mijloacele de transport sau dacă intri in magazine, mall-uri etc.
Când alegi trotineta alege trotineta realizată din materiale de calitate oferită de un magazin online sau fizic, care iti garantează aceasta calitate in mod oficial.
Rotile trotinetei pentru copii trebuie sa fie din materiale de calitate, care sa reziste bine in timp, gen silicon si cauciuc, pentru ca sunt rezistente si absorb mai bine șocurile. Rotile pot fi si ele mai mari sau mai mic, mai groase sau mai subțiri, diferă in funcție de model si de vârsta recomandată. Rotile subțiri sunt utilizate pentru trotinetele rapide, iar rotile mai late sunt ideale pentru copiii mici întrucât au o stabilitate crescuta.

Cand vorbim despre platforma trotinetelor, cele mai o platforma mai lata sunt ideale pentru copiii mici, iar trotinetele cu platforma mai îngustă sunt ideale pentru copiii mai mari.
In general, platformele trotinetelor sunt antiderapante, create special pentru eliminarea riscului de alunecare si accidente.

Când cumperi o trotinetă copilului , este foarte important să cumperi si câteva accesorii adiționale precum casca de protecție pentru cap, genunchiere, cotiere sau mănuși.
Dacă cumperi o trotineta electrica copilului tău, atunci trebuie să ai grija pe unde se va plimba cu această trotineta, întrucât exista o reglementare rutiera cu privire la deplasarea pe o trotineta electrica pe drumurile publice. De asemenea, daca mergi cu trotineta electrica, esti obligat sa poți casca pe cap, altfel riști sa fi amendat de politie.

Daca adori sa te deplasezi tu ca adulți pe o trotineta electrica, sau dacă achiziționezi copilului tău o trotineta electrica, iar deplasarea cu trotineta se va face pe drumurile publice, noi iti recomandam sa ai neparat pe tine poziționat fata-spate un accesoriu reflectorizant, un far ochi reflectorizant, o lumina reflectorizanta gen vesta sau un abțibild reflectorizant.