Schiuri copii

Schiuri copii

Pasiunea pentru schi este bine sa o inveti de cat mai mic. De aceea, noi recomandam ca iarna toti parintii cu copii mici, peste 2-3 ani, sa ii urce pe schiuri si sa ii impinga usor pe zapadă, fie pe plan drept, fie pe plan usor inclinat. Cei mici vor fi extrem de incantati si vor dori sa se dea cu schiurile mereu.

1 produse

pe pagina
Descrescator

1 produse

pe pagina
Descrescator

Schiuri copiiEste bine știut că, copiilor le este cel mai ușor sa învețe să schieze, cu cat sunt mai mici copiii cu atât învață mai repede si mai usor sa stea pe schiuri.
Cum majoritatea copiilor mici nu percep frica si teama de pericol, ei vor avea maximă deschidere sa se urce pe schiuri.

La început, copilul pus pe schiuri, poate fi ușor împins de părinte pe un plan drept, pana se face adaptarea la mediu si zăpadă. Apoi, ușor, ușor poți trece la un plan ușor inclinat, astfel copilul înțelege ca poate aluneca singur pe zăpadă, fără să fie împins de părinte.

Când copilul este cat de cat familiarizat cu ceea ce reprezintă schiul, el poate învață să schieze prin imitație. Daca te pricepi la schiat, poți chiar tu sa il înveți prin imitarea deplasării sau alunecării ușoare pe zăpadă, a virajelor mici si opririi pe loc. Daca nu te pricepi la schiat, ai mereu la îndemâna un instructor pe pârtiile de schi.

Daca vrei ca cel mic sa iubească schiul, atunci ar fi bine daca ai cumpăra o pereche de schiuri speciale pentru copii de pe Afisport.ro, astfel legătura dintre copil si schiat va fi perfecta.