Schiuri

Schiuri

Pasiunea pentru schi este bine să o înveți de cat mai mic. De aceea, noi recomandam ca iarna toți părinții cu copii mici, peste 2-3 ani, sa ii urce pe schiuri si să ii împingă ușor pe zăpadă, fie pe plan drept, fie pe plan ușor inclinat. Cei mici vor fi extrem de incantați si vor dori sa se dea cu schiurile mereu.
Nu am putut gasi produse conform selectiei.
Schiuri

Schiuri copiiEste bine știut faptul că, copiilor le este cel mai ușor sa învețe să schieze, cu cat sunt mai mici copiii cu atât învață mai repede si mai usor sa stea pe schiuri.
Cum majoritatea copiilor mici nu percep frica si teama de pericol, ei vor avea maximă deschidere sa se urce pe schiuri.

La început, copilul pus pe schiuri, poate fi ușor împins de părinte pe un plan drept, pana se face adaptarea la mediu si zăpadă. Apoi, ușor, ușor poți trece la un plan ușor inclinat, astfel copilul înțelege ca poate aluneca singur pe zăpadă, fără să fie împins de părinte.

Când copilul este cat de cat familiarizat cu ceea ce reprezintă schiul, el poate învață să schieze prin imitație. Daca te pricepi la schiat, poți chiar tu sa il înveți prin imitarea deplasării sau alunecării ușoare pe zăpadă, a virajelor mici si opririi pe loc. Daca nu te pricepi la schiat, ai mereu la îndemâna un instructor pe pârtiile de schi.

Daca vrei ca cel mic sa iubească schiul, atunci ar fi bine daca ai cumpăra o pereche de schiuri speciale pentru copii de pe Afisport.ro, astfel legătura dintre copil si schiat va fi perfecta.