Role

Role

Mersul pe role este o activitate recreativa foarte bună, dar este si o buna modalitate de a face sport si de a te menține in forma. Rolele pentru copii sunt de regulă reglabile, iar cele de adulți sunt fixe. Poți opta, odată cu achiziția de role, si pentru echipament de protecție precum genunchiere, cotiere, palmare si o cască pentru cap.

42 produse

pe pagina
Descrescator

42 produse

pe pagina
Descrescator
Role sau Patine

Role Adulți si CopiiOricând timpul de afara este bun de ieșit in aer liber, o plimbare cu rolele este perfecta. Daca te preocupa forma ta fizica si iti plac rolele, atunci este perfect să ieși periodic sa mergi pe role prin parc întrucât este un bun antrenament fitness.

Pentru copii, mersul pe role este foarte distractiv, fiind asimilat cu joaca si amuzament. Poți încuraja copilul să facă mai multă mișcare cu o pereche de role adecvata vârstei lui. In acest fel, ieșiți mai des împreună sau separat la plimbare si la aer curat, faceți împreună mișcare si activități sportive.

Adulții începători pot opta pentru role fitness, fiind ideale pentru plimbări scurte si medii prin parc si împrejurimi. Protecțiile pentru genunchi si cotiere sunt de ajutor daca ești la început pe role si nu vrei sa te accidentezi.
Poți opta si pentru role freestyle/freeride care sunt role rapide si ușor de manevrat, adaptate pentru mersul prin oraș cu borduri si asfalt cu denivelări sau diverse alte obstacole. Rolele freeride au gheata realizata astfel încât sa ofere un suport excelent rollerului, susținând opririle bruște alternate cu sprinturile prin oraș.

Copiii care sunt in creștere si ale căror piciorușe își modifica măsura din cel puțin 6 in 6 luni, rolele reglabile sunt perfecte întrucât pot asigura o utilizare pe cel puțin 3 numere. Protecțiile de copii pentru genunchi, cotiere si casca sunt recomandabile copiilor încă de la început, deci nu le neglija.

Pentru copiii mai mici, care își doresc să meargă pe role, dar nu au încă un bun echilibru sau încă au o oarecare frica/teamă, exista role cu 2 roti suplimentare pe partea din spate, pentru un echilibru perfect.

Daca iubești atât mersul pe role cat si patinajul, atunci rolele 2 in 1 sunt perfecte. Rolele 2 in 1 au gheata adaptata pentru a se transforma in role sau in patine, prin adaptarea sa la șina cu role sau lama.

Designul rolelor Afisport este deosebit, fiind adaptate atât copiilor cat si adulților, cu imprimeuri si culori moderne si actuale atât pentru băieți si fete sau pentru dama sau bărbați, modele ușor de adaptat ținutei si stilului tău personal.

Rolele sau rolele 2 in 1 reglabile pentru copii pot avea masuri de la 27 la 30, de la 31 la 34 sau de la 34 la 37. Rolele sau rolele 2 in 1 reglabile pentru adulți se pot ajusta pe masurile următoare: 35 la 38 sau 39 la 42

Rolele noastre sunt fabricate din materiale ușoare, calitative si respirate, iar rotile sunt moi si absorb șocurile, fiind confortabile pentru a te plimba cu plăcere, chiar si mai multe ore fără întrerupere.