Patine Copii

Patine Copii

Fie ca cel mic este pentru prima data pe gheata la patinoar, fie dorim să ii facem cunoștință cu farmecul patinajului, patinele de gheata reglabile sunt rapid de aplicat si îndepărtat, nu ocupa spațiu mult si sunt ușor de transportat si depozitat. Echilibrul nu mai reprezintă o problema întrucât copilul nu sta pe o singura lama, ci pe doua lame paralele care oferă siguranță deplină. Aceste patine sunt reglabile si se pot ajusta de la numărul 24 pana la numărul 31.

2 produse

pe pagina
Descrescator

2 produse

pe pagina
Descrescator

Patine copiiFie ca cel mic este pentru prima data pe gheata la patinoar, fie dorim să ii facem cunoștință cu farmecul patinajului, patinele de gheata reglabile sunt rapid de aplicat si îndepărtat, nu ocupa spațiu mult si sunt ușor de transportat si depozitat.

Pentru ca, de multe ori, copiii nu știu daca vor sau nu sa patineze, părinților nu le este chiar simplu sa facă o investiție intr-o pereche de patine.
Daca te gândești ca cel mic poate testa patinatul cu o pereche de patine închiriate, noi nu iti recomandam acest lucru întrucât nu este deloc igienic pentru copil. Tocmai de aceea, poți apela la patinele ce se aplica peste gheata copilului, rapid si ușor, iar costul acestei investiții este foarte mic.

Patinele cu aplicare peste gheata copilului sunt reglabile si se pot ajusta de la numărul 24 pana la numărul 31.