Ochelari schi

Ochelari schi

Atunci când practicam sporturile de iarna, la fel ca la ciclism, ochii sunt expuși unui număr de factori independenți de noi precum soarele, zăpadă si gheata, crengi, etc. Ochelarii de ski ne asigura o buna vizibilitate si ne protejează. Ochelarii speciali pentru sport, fie ei pentru schi, snowboard sau alte sporturi de iarna, au principala funcție de protecție, aceștia fiind special creați pentru a nu răni utilizatorul in caz de accident.

6 produse

pe pagina
Descrescator

6 produse

pe pagina
Descrescator
Ochelari schi, snowboard, ski

Ochelari schiOchelarii sport pentru schi sau snowboard sunt un echipament foarte important pe pârtie, mai ales daca facem o coborâre pe o pârtie aglomerata, unde riscurile de accident sunt mari, vizibilitatea scăzută datorita luminii foarte puternice si zăpadă spulberata sau ninsoare.

Ochelarii de schi au anumite funcții ce trebuie îndeplinite, principala funcție fiind cea de protecție. In caz de accidente, dacă lentila se sparge, schiorul nu trebuie să pățească nimic.

O pereche de ochelari sportivi pot avea lentile interschimbabile, polarizate, lentile adaptate pentru soare sau zi înnorată, cu o rama flexibila si rezistenta.

Ochelarii pentru sporturile de iarna sunt proiectați special cu fante de aerisire să nu se aburească, tocmai pentru a nu scădea vizibilitatea utilizatorului si de a-l pune in pericol.

Ochelarii de schi au principala caracteristica de a îmbrăca toată zona ochilor si de a asigura o protecție suplimentara.

Majoritatea ochelarilor de schi sunt cu lentile anti-ceata, cu protecție UV 100% si au funcția anti-zgârieturi, anti aburire, dispun de o curea elastica ajustabila si căptușeală detașabilă din spuma.