Manete schimbatoare

Manete schimbatoare

Schimbătorul de viteze isi poate face treaba eficient cu ajutorul manetelor. Maneta schimbătorului va realiza trecerea de la o viteza mai mica la una mai mare si invers, implicit maneta schimbătorului va realiza trecerea de pe un pinion pe altul. Exista manete de schimbător fata si manete de schimbător spate, Poți găsi in oferta noastră modele de manete de schimbătoare stânga-fata, manete de schimbător dreapta-spate, Shimano, Sram sau PowerCycleComponents, cu un raport de viteze de la 1, 2 sau 3 trepte in funcție de numărul de foi, ori 7, 9 viteze, 10, 11 sau 12 viteze in funcție de numărul de pinioane.

49 produse

pe pagina
Descrescator

49 produse

pe pagina
Descrescator

Piese de Bicicleta

Abilitățile de menținere a unei biciclete în stare funcțională și capacitatea de a efectua reparații competente pentru bicicleta, vin în mare măsură cu experiența.

Nu continuați să mergeți pe bicicleta defectă. În cazul în care în clichet, în manșon sau în frâne ceva scârțâie pe bicicleta, este necesar să se facă reparația si sa vedeți ce piese trebuie schimbate sau reparate. Nu circulați pe roți deformate ale bicicletei, chiar și în formă de un minim opt. De-a lungul timpului, ovalul va deveni tot mai mare și mai mare.

Înainte de călătorii lungi și după o perioadă lungă de depozitare, este necesară inspectarea și repararea bicicleta. Dacă nu sunteți încrezători în abilitățile proprii, mergeți la service-ul nostru autorizat din magazinele fizice si mecanicii noștri va vor ajuta cu constatare, piese de schimb, reparații si revizie bicicleta.

Având în vedere standardizarea industriei de biciclete, întreținerea regulată a bicicletei și tipurile de reparații de bază pentru biciclete, pot fi efectuate folosind instrumente multifuncționale convenționale.

Abilitățile de menținere a unei biciclete în stare funcțională și capacitatea de a efectua reparații competente pentru bicicleta, vin în mare măsură cu experiența.
Majoritatea cicliștilor capătă experiență în repararea bicicletelor atunci când se confruntă cu o defectare pe drum, în timpul pedalării. Aceasta nu este cea mai dorita modalitate de a învăța cum să repari o bicicletă sau cum să reglezi frânele, dar decât să stai pe cadrul bicicletei și să nu faci nimic mai bine termini mai repede cursa si cauți un atelier de reparație a bicicletelor.
Este dificil sa porți la tine piese si scule de reparatie, de aceea este recomandat ca cel putin odata la 3 luni sa ajungi cu bicicleta la o revizie periodica intr-un service autorizat de biciclete. Piesele de bicicleta care, fie sunt într-o stare proasta, fie nu sunt bine reglate sau întreținute, pot fi salvate la timp sau pot produce mai putine daune bicicletei, daca ajungi mai des la revizii. Orice piesa de bicicleta ce trebuie curățată sau schimbata, se poate face rapid si sigur, la un cost minim pe piata, cu ajutorul ofertei de piese de bicicleta de la Afisport. Indiferent de ce piesa de bicicleta ai nevoie, ca este vorba de furca, frane, schimbător sau transmisie, lant sau discuri, anvelope si cauciucuri, pedale, sei sau ghidoane, Afisport are o gama vasta de piese de bicicleta in oferta, de la producători mari precum Sram, Shimano, Rock Shox, Avid, Fibrax, VP, Novatec, Truvativ, Kmc etc.