Butuci Roti

Daca ai nevoie de un butuc de roti bicicleta, atunci noi te putem ajuta. Afisport are multi butuci de bicicleta, fie ca iti trebuie un butuc cu cuvete, fie un butuc cu rulmenti, fie va iti trebuie un butuc spate sau un butuc fata, indiferent ce tip de bicicleta ai, ca este un mtb, un bmx, o cursiera, un city, un trekking sau cross country. Aici gasesti butuci roti fara si spate de la marci renumite precum Sram, Shimano, Novatec, Joytech sau DHSbp.

98 produse

pe pagina
Descrescator

98 produse

pe pagina
Descrescator
Butuci de roti pentru bicicleta

Butuci BicicletaButucii sunt acele componenta ale roților bicicletei, pe care sunt montate spițele. Unii mai numesc butucii de la bicicleta ca bucsile roților.
Oricum le-ai spune, butucii de bicicleta pot fi butuci cu cuvete sau coroane si butuci cu rulmenți.

Butucii de roti cu rulmenți sunt cei care sunt mai avansați tehnologic, având si o foarte buna rezistenta.
Butucii de bicicleta cu cuvete sunt ceva mai ușori, dar nu sunt atât de rezistenți precum butucii cu rulmenți.
Butucii pot fi pentru roata din fata sau pentru roata din spate, deci acești butuci nu sunt chiar identici si nu se pot substitui.
Butucii sunt special creați pentru diferitele tipuri de biciclete precum mtb sau downhill, cross country, City Bike-uri, Cursiere sau BMX-uri.

Exista o serie de mărci foarte renumite care produc butuci pentru rotile bicicletelor, iar Afisport.ro îți pune la dispoziție online o gamă largă de butuci față si butuci spate de la Sram sau Shimano, de la Novatec, Joytech sau DHSbp.