Butuci Roti

Butuci Roti

Daca ai nevoie de un butuc de roti bicicleta, atunci noi te putem ajuta. Afisport are mulți butuci de bicicleta, fie ca iti trebuie un butuc cu cuvete, fie un butuc cu rulmenți, fie va iti trebuie un butuc spate sau un butuc fata, indiferent ce tip de bicicleta ai, ca este un mtb, un bmx, o cursiera, un city, un trekking sau cross country. Aici găsești butuci roti fără si spate de la marci renumite precum Sram, Shimano, Novatec, Joytech sau DHSbp.

87 produse

pe pagina
Descrescator

87 produse

pe pagina
Descrescator

Butuci BicicletaButucii sunt acele componenta ale roților bicicletei, pe care sunt montate spitele. Unii mai numesc butucii de la bicicleta ca bucșele rotilor.

Oricum le-ai spune, butucii de bicicleta pot fi butuci cu cuvete sau coroane si butuci cu rulmenti.

Butucii de roti cu rulmenți sunt cei care sunt mai avansați tehnologic, avand si o foarte buna rezistenta.

Butucii de bicicleta cu cuvete sunt ceva mai usori, dar nu sunt atat de rezistenti precum butucii cu rulmenti.

Butucii pot fi pentru roata din fata sau pentru roata din spate, deci acesti butuci nu sunt chiar identici si nu se pot substitui.

Butucii sunt special creați pentru diferitele tipuri de biciclete precum mtb sau downhill, cross country, City Bike-uri, Cursiere sau BMX-uri.

Exista o serie de marci foarte renumite care produc butuci pentru rotile bicicletelor, iar Afisport.ro iti pune la dispoziție online o gama larga de butuci fata si butuci spate de la Sram sau Shimano, de la Novatec, Joytech sau DHSbp.