Hoverboards


Distractie si deplasare pe doua roti motorizate si o platforma. Se numeste hoverboard si pe cat este de distractiv, pe atat este si de util daca il folosim sa ne deplasam pe suprafete plane sau asfalt. Este o jucarie electrica foarte iubita de copii si adolescenti. Hoverbord


Hoverboard

Distractia pe o platforma electrica si 2 roti mari, cu un giroscop si o conectare la smartphone, este deja un mijloc de locomotie distractiv pentru copii si adolescenti. 

Hoverboardul il vedem destul de des prin parcuri si prin oras, unde deplasarea pe plan drept sau asfalt este facila. 


O parte din magazine folosesc hoverboardul pentru deplasarea unor angajati care trebuie sa se deplaseze rapid intre doua obiective, sau acolo unde sunt solicitati de urgenta. Iata deci cum acest mijloc de distractie si recreere a ajuns sa aiba si o alta utilitate, de aceasta data una extinsa spre comercianti.

Pe un hoverboard, cel mai importat este sa inveti sa iti mentii echilibrul, ar mai apoi sa inveti sa il dirijezi pentru deplasarea in directia dorita. La inceput pare dificil, dar ulterior devine foarte placut si nu vrei sa te mai dai jos de pe el. 

Poti sa te conectezi cu smartphon-ul tau la hoverboard, prin Bluetooth sau wifi, si poti asculta muzica sau poti vedea anumiti parametrii in aplicatia dispozitivului. Este chiar cool!

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!