Sosete Ciclism

Picioarele sunt un element esențial in ciclism, deci fără sa pedalam nu prea ne putem pune in mișcare pe bicicleta. Daca pantofii de ciclism sunt un accesoriu important pentru biciclistul care vrea mai mult de la acest sport, șosetele de ciclism vin si ele in a completa echiparea corespunzătoare a ciclistului care se respecta. Pana nu încerci șosetele de ciclism, nu vei înțelege diferența fata de șoseta obișnuită. Cumpăra-ti o pereche de șosete de ciclism si simte beneficiile reale, când ieși in următoarea ta tură cu bicicleta.

23 produse

pe pagina
Descrescator

23 produse

pe pagina
Descrescator
Șosete ciclism

Șosete CiclismCu toții purtam șosete, indiferent de încălțările sportive pe care le purtam.
Știm in mare ce înseamnă o șosetă de calitate, cu atat mai mult ce înseamnă o șosetă care nu isi face bine treaba.
Micile detalii ajung sa facă diferența, exact cum șoseta, un accesoriu mic si ignorat de multi, ajunge sa ne salveze de la eventuale iritații sau vezicule pe talpa.

Șosetele de ciclism au si ele un rol bine definit, ne ajuta enorm atunci cand turele noastre sunt lungi, agresive, solicitante si ajungem sa transpiram in zona picioarelor.

Șosetele de ciclism de regula sunt absorbante, elimina astfel umezeala din zona labei piciorului si protejează astfel piciorul de iritații urate si de eventualele bacterii care se pot dezvolta in mediul umed din pantof. Unele sosește, pe lângă faptul ca absorb umezeala, au un strat superior care preia transpiratia si tine piciorul uscat. Daca pantofii tai de ciclism au suficiente găuri de ventilație a piciorului, atunci șoseta absorbanta este suficienta.

Șosetele tehnice de ciclism au in partea superioara o ușoara inserție elastica împotriva alunecării de pe picior realizând astfel o buna compresie, precum si zone întărite la vârf si călcâie, pentru o protecție superioara a piciorului.

Șosetele de ciclism pot fi mai scurte, undeva peste glezna, sau pot fi sosește lungi care acoperă gamba si protejează tibia.

Afisport.ro iti pune la dispoziție șosete de ciclism scurte sau lungi, pentru sosea, curse sau mtb, enduro, dh de la producători renumiți precum Oneal si Haven.