Rucsaci Ciclism

Rucsaci Ciclism

Cand este nevoie sa transporți si ceva bagaje in turele tale pe bicicleta, un rucsac de ciclism este foarte potrivit. Rucsacul pentru ciclism are câteva funcții extra, pe lângă ca te ajuta sa iti transporți lucrurile esențiale: o funcție este impermeabilitatea, este multi-compartimentat - are compartimente dedicate pentru acces facil pe timpul pedalării, are un spate realizat din materiale respirante si absorbante, dispune si de protecție lombara si are si un rol de amortizare a impactului la căzături.

3 produse

pe pagina
Descrescator

3 produse

pe pagina
Descrescator
Rucsac de ciclism

Rucsaci CiclismCând vrem sa mergem in ture mai lungi cu bicicleta sau facem naveta regulat pe bicicleta, ne sunt necesare o serie de lucruri sa le transportam cu noi. Fie ca este vorba de haine, laptop – tableta, hrana, echipament sportiv sau orice altceva, rucsacul pentru ciclism este perfect.

Oricărui ciclist ii este destul de ușor sa poarte in spate un bagaj intr-un rucsac dedicat. Cu cat rucsacul este gândit mai bine pentru ciclist, cu atat este mai usor pentru acesta sa il folosească.

De regula, rucsacii pentru ciclism sunt realizați din materiale impermeabile foarte rezistente, cu o serie de buzunare si lăcașuri special create pentru ușurința accesării lor in timpul pedalării.
Construcția spatelui acestui rucsac de ciclism este realizata cu o tehnologie respirantă si absorbanta a materialelor, astfel încât ciclistul sa nu transpire excesiv din cauza lui.
In plus, poate unii știau deja, dar un rucsac de ciclism este gândit ca si o protecție suplimentara pentru ciclist in caz de accident sau căzături, amortizând într-o anumita măsură socul impactului.