Protectii si Armuri Ciclism

Protectii si Armuri Ciclism

Cand esti fie ciclist incepator, fie practici de mult enduro si DH, atunci sigur esti interesat de protectii si armuri pentru cursele tale de ciclism. Fie ca vorbim despre protectii pentru genunchi, coate, tibii sau armurile pentru corp sau bust, ele sunt extrem de importante daca stilul de pedalare este unul agresiv si periculos. Pune protectia ta pe primul plan si practica in siguranta enduro, trial sau downhill.

70 produse

pe pagina
Descrescator

70 produse

pe pagina
Descrescator

Protecții şi Armuri Ciclism

La fel ca si casca de ciclism, protecțiile si armurile pentru ciclism sunt foarte importante, atât in cazul începătorilor, fie ca vorbim aici de copii sau adulți, fie in cazul cicliștilor pasionați cu experiență care practică enduro, trial sau DH.
br>Când spunem protecții in ciclism spunem in primul rând genunchiere, cotiere, tibiere, protecții sub-pantalon, palmare, protecții gat.
Când spunem armuri in ciclism atunci spunem veste de protecție si armuri pentru bust.

Pentru copiii care au o teama la începutul pedalării sau pentru juniorii care doresc sa treacă la ciclismul bmx sau enduro, trebuie sa le asigurați setul complet de protecții precum genunchiere, cotiere cu extindere pe antebraț, mânuși – palmare.

Pentru cicliștii care practica ciclismul agresiv, pasionați de enduro si DH, armurile protecție spate-umeri-piept, protecțiile gat, protecțiile sub-pantaloni si tibierele sunt prioritatea zero in materie de siguranță.

Indiferent ce îți trebuie in materie de protecții pentru ciclism, Afisport iți oferă o gama completa de armuri si protecții Oneal si nu numai, disponibile in magazinul nostru online cu livrare națională.