Huse protectie pantofi

Huse protectie pantofi

Husele pentru protecția pantofilor de ciclism sunt impermeabile, in acest fel respingând apa si totodată sunt rezistente la vânt.

1 produse

pe pagina
Descrescator

1 produse

pe pagina
Descrescator
Pantofi si încălțăminte ciclism

Pantofi CiclismImportant pentru cicliștii pasionați - Afisport si ONEAL va oferă pentru anul 2021, in exclusivitate pe piața din Romania, o garanție de 2 ani a pantofilor de ciclism achizitionati direct din magazinele noastre fizice sau online!

Ciclismul ocazional sau de recreație se poate practica cu pantofi sport fără funcții speciale. Daca obișnuiești sa ieși in ture scurte, sa pedalezi 2-3 ore ocazional, atunci pantofii sport obișnuiți sunt ok.
Daca insa pedalezi cu regularitate, fie ca faci naveta, mergi prin oras sau esti pasionat de mtb sau enduro, atunci sigur vei vrea sa folosești un pantof special de ciclism care se prinde de pedala bicicletei. In acest caz, pedala bicicletei nu mai este una obișnuită si trebuie sa treci la o pedala cu sistem de prindere a pedalelor.

De regula, pantofii speciali de ciclism au o plăcuță atașată pe talpa, si care este prinsă prin apăsare într-un sistem de prindere inserat în pedale.

Încălțămintea de ciclism este special creata pentru fiecare disciplina in parte.
Exista pantofi de ciclism pentru sosea, aceștia au caracteristici distincte de la o talpa mai rigida (nu mergi usor in ei, dar au un transfer foarte bun de la picior la pedala SPD) ce asigura un cuplaj ușor si perfect intre plăcută si pedale, este usor, ca forma este poziționat sub glezna, iar sistemele de prindere sunt de regula velcro.
Pantofii de ciclism pentru mtb sau offroad sunt ceva mai robuști, mai putini rigizi (poți sa mergi cu ei in caz de nevoie), cu plăcutele amplasate pe talpa sub nivelul crampoanelor, au șireturi sau sisteme velcro pentru fixarea lor cat mai eficienta.
Pantofii de ciclism cross-mtb sau freeride sunt pantofii ideali atunci când turele tale sunt desfășurate pe mai multe zile si implica si deplasarea pe jos.
Pantofii de ciclism touring sau cross-mtb sunt ideali cand combini pedalatul SPD offroad cu zone in care trebuie sa te deplasezi pe jos.
Pantofii de ciclism xc - mtb combina calitate înaltă cu confortul sporit. Inserțiile din plasa fac ca acesti pantofi de ciclism sa fie foarte respirabili si super ventilați. Talpa lor este extrem de confortabila si oferă o aderenta excelenta in cazul in care trebuie sa cobori de pe bicicleta, au întărituri si o banda TPU. Toate caracteristicile tehnice enumerate, închiderea ATOP si Velcro, fac din pantoful XC un pantof de ciclsim confortabil si tehnic.

Potrivirea pantofului este importanta, acesta nu trebuie sa fie nici prea strâns, dar nici prea larg. Ideea de baza este ca atunci cand încalți un pantof de ciclism, călcâiul tau trebuie sa fie ținut ferm si sa nu se miște liber. Totuși, cei mai multi pantofi au sisteme de ajustare, curele suplimentare hook and loop sau curea cu clichet, pentru o fixare si o siguranță mai buna a piciorului.

Pantofii de ciclism Oneal sau BRN oferiti de Afisport sunt încălțări profesionale de ciclism, unde se garantează calitatea materialelor folosite.

Important pentru cicliștii pasionați - Afisport si ONEAL va oferă pentru 2021, in exclusivitate pe piata din Romania, o garanție de 2 ani a pantofilor de ciclism achiziționați direct din magazinele noastre fizice sau online!