Pantaloni Ciclism

Pantaloni Ciclism

Mersul pe bicicleta, deși pare simplu de realizat, de multe ori are nevoie si de echipament potrivit, asa cum este aici cazul pantalonilor pentru ciclism. De-a lungul anilor, specialiștii au dezvoltat îmbrăcăminte special adaptata ciclismului, pantalonii pentru ciclism fiind si ei dezvoltați in funcție de tipul de pedalare practicat. Exista pantaloni de ciclism pentru sosea sau curse si alt tip de pantaloni de ciclism pentru mtb, enduro, DH sau bmx.
Filtreaza

4 produse

pe pagina
Descrescator

4 produse

pe pagina
Descrescator

Pantaloni CiclismGama de echipamente de ciclism s-au dezvoltat foarte mult in ultimele 2-3 decenii, iar gama de pantaloni de ciclism este una destul de vasta si satisface pretențiile bicicliștilor din discipline diferite precum sosea, curse, mtb, enduro, bmx, xc, downhill.

Chiar daca pare de o importantă minima pentru mulți bicicliști, pantalonii de ciclism sunt foarte importanți, mai ales daca practici ciclismul la un nivel profi sau din pasiune, dar cu o constantă anume.

Daca esti pasionat de ciclism, atunci sigur știi ca un pantalon special de ciclism pentru vara sau pentru tipul rece, special creat cu întărituri specifice numite bazon, iti face experiența in șa mai bună si mai confortabilă.

Pantalonii de ciclism se pot împarți in doua categorii: pantalonii de ciclism care se mulează pe corp, cu sau fara bretele sau pieptar si pantalonii de ciclism largi si flexibili.

Pentru cursele de sosea sau de viteza, pantalonii de ciclism care se mulează pe picior sunt importanți întrucât reduce frecarea cu aerul si reduce rezistenta la înaintare.

Pentru cursele tale de mtb, enduro sau DH sunt indicați pantalonii largi si flexibili, întrucât aici nu viteza este cea care contează ci rezistenta lor, buzunarele cargo accesorizate, curele reglabile, de regula fara cusaturi pe partea interioara a picioarelor si cu elemente elastice pe talie, rezistenți la vant si ploaie.

Daca mergi să te dai cu bicicleta prin pădure cu o bicicleta mtb sau cross, noi iti recomandam sa porți pantalonii de ciclism pentru mtb si nu pantaloni de ciclism mulați pe picioare.
Daca vrei sa mergi pe sosea cu viteza mare si bicicleta ta este o cursiera sau o bicicleta de sosea, atunci un pantalon de ciclism mulat pe picioare te ajuta sa reduci rezistenta la frecarea cu aerul.

Daca vrei sa iti alegi o pereche de pantaloni buni de ciclism, pe Afisport.ro găsești o gama variata de pantaloni de ciclism de la mărci de renume precum Oneal sau Haven.

Tine minte, Campionii DH Wold Cup 2020 - Nina Hoffmann si Greg Minnaar - sunt echipați complet Oneal si folosesc mereu in competii lor pantalonii de ciclism Oneal iar rezultatele sunt super tari!