Ochelari si Goggles

Ochelari si Goggles

Atunci când practicam ciclismul sau pedalam de plăcere, ochii sunt expuși unui număr de factori independenți de noi precum soarele, praful, insecte, crengi. Ochelarii de ciclism ne asigura o buna vizibilitate si ne protejează. Ochelarii speciali pentru sport sau goggles, fie ei pentru cursele de ciclism de oraș, mtb sau trial au principala functie de protecție, aceștia fiind special creați pentru a nu răni utilizatorul in caz de accident.

26 produse

pe pagina
Descrescator

26 produse

pe pagina
Descrescator
Ochelari si goggles ciclism

Ochelari si Goggles CiclismOchelarii sport si goggles sunt un echipament de ciclism foarte important in turele mai lungi, mai ales daca ne ducem sa dam o tura offroad, prin pădure, pe munte sau intr-o cursa mai agresiva de enduro.

Ochelarii de ciclism gen Oneal au anumite funcții ce trebuiesc îndeplinite, principala funcție fiind cea de protecție. In caz de accidente, dacă lentila se sparge, ciclistul nu trebuie să pățească nimic.

O pereche de ochelari sportivi pot avea lentile interschimbabile, polarizate, lentile pentru soare sau lentile pentru o zi înnorată, cu o rama flexibila si rezistenta.

Ochelarii de ciclism sunt proiectați special cu fante de aerisire să nu se aburească, tocmai pentru a nu scădea vizibilitatea utilizatorului si de a-l pune in pericol.

Ochelarii goggles, precum cei de la Oneal oferiți de Afisport.ro, sunt ochelarii speciali in genul celor de schi / ski, creați pentru turele tale de enduro, trial si DH, aceștia având principala caracteristica de a îmbrăca toată zona ochilor si de a asigura o protecție suplimentara.

Majoritatea ochelarilor goggles sunt cu lentile anti-ceata, cu protecție UV 100% si au funcția anti-zgârieturi, dispun de o curea elastica ajustabila.
Ochelarii Goggles pot să aibă lentile interschimbabile, existând posibilitatea de înlocuire la nevoie, opțiunile fiind variate din punct de vedere coloristic.