Ochelari si Goggles

Ochelari si Goggles

Atunci cand practicam ciclismul sau pedalam de plăcere, ochii sunt expuși unui număr de factori independenți de noi precum soarele, praful, insecte, crengi. Ochelarii de ciclism ne asigura o buna vizibilitate si ne protejează. Ochelarii speciali pentru sport sau goggles, fie ei pentru cursele de ciclism de oraș, mtb sau trial au principala funcție de protecție, aceștia fiind special creați pentru a nu râni utilizatorul in caz de accident.

20 produse

pe pagina
Descrescator

20 produse

pe pagina
Descrescator

Ochelari si Goggles CiclismOchelarii sport si goggles sunt un echipament de ciclism foarte important in turele mai lungi, mai ales daca ne ducem sa dam o tura offroad, prin pădure, pe munte sau într-o cursa mai agresiva de enduro.

Ochelarii de ciclism gen Oneal au anumite functii ce trebuie îndeplinite, principala functie fiind cea de protecție. In caz de accidente, daca lentila se sparge, ciclistul nu trebuie sa pățească nimic.

O pereche de ochelari sportivi pot avea lentile interschimbabile, polarizate, lentile pentru soare sau lentile pentru o zi inorata, cu o rama flexibila si rezistenta.

Ochelarii de ciclism sunt proiectați special cu fante de aerisire sa nu se aburească, tocmai pentru a nu scădea vizibilitatea utilizatorului si de a-l pune in pericol.

Ochelarii goggles, precum cei de la Oneal, oferiti de Afisport.ro, sunt ochelarii speciali in genul celor de schi / ski, creați pentru turele tale de enduro, trial si DH, aceștia avand principala caracteristica de a îmbrăca toata zona ochilor si de a asigura o protecție suplimentara.

Majoritatea ochelarilor goggles sunt cu lentile anti-ceata, cu protecție UV 100% si au funcția anti-zgârieturi, dispun de o curea elastica ajustabila.
Ochelarii Goggles pot sa aibă lentile interschimbabile, existând posibilitatea de înlocuire la nevoie opțiunile fiind variate din punct de vedere coloristic.