Manusi ciclism

Manusi ciclism

Poate ca nu apreciem ca mănușile de ciclism sunt asa de necesare cand ieșim la pedalat, dar odată purtate vei vedea diferența. Mănușile de ciclism, fie ele de vara sau iarna, cu degete sau fără degete, de oras, curse, sosea, mtb, downhill sau bmx, au prim rol de protecție, apoi avem confort, aderență, termoizolare. Alege mănușile ciclism de calitate de la producători precum Oneal, Haven, Devron, mărci care iti garantează proprietățile si calitatea mânușilor.

123 produse

pe pagina
Descrescator

123 produse

pe pagina
Descrescator
Manusi ciclism

Mănuși Ciclism


Daca ne gândim ca ciclismul este un sport care presupune pedalarea si utilizarea cu preponderenta a picioarelor, necesitatea de achiziționare a unui accesoriu precum mănușile ciclism, poate părea un pic ciudat, mai ales pentru un începător în ale ciclismului. De fapt, o deosebită importanță in pedalare sau ciclism se acordă mâinilor, iar utilizarea mănușilor pentru bicicleta ajută la îmbunătățirea confortului și siguranței biciclistului.

Mănușile de ciclism protejează mâinile de presiunea ghidonului, de particulele de apă și eventuale bătături care apar atunci când presiunea mâinilor este mare la fluctuația vitezelor, ne protejează si în cazul unui accident.

Mănușile de ciclism dețin proprietăți de respingere a apei, ceea ce contribuie la un mai bun control al ghidonului.
Mănușile speciale de ciclism pentru iarna sunt proiectate pentru timpul rece si ne vor ajuta să ne protejam mâinile de frig si îngheț. Sunt foarte utile!

Mănușile de ciclism sunt realizate din materiale speciale respirante, cu găuri de ventilație, cu materiale dedicate special amplasate pentru o mai bună absorbție a transpirației, cu elemente din piele, gel sau spuma pentru un grip bun si un nivel ridat de confort la șocuri.
Pentru ciclismul sportiv tip enduro, downhill si mtb exista mănuși cu întărituri speciale de carbon pentru zona degetelor, aceste mănuși de ciclism fiind mai lungi si ceva mai grele.
Pentru sosea, curse sau oras, se recomanda mănușile mai subțiri, cu degete sau fără degete, ușoare si fără foarte multe elemente de protecție, aceste mănuși de ciclism fiind perfecte pentru ture scurte sau recreative. Protecția tehnica si la accident este una buna.

Afisport.ro vă oferă o gamă variantă de mănuși de ciclism integrale sau mănuși fără degete, mănuși ciclism pentru sosea, oras, trekking si pana la mănușile de ciclism pentru mtb, trail sau DH. Avem disponibile in magazinul nostru online zeci de manusi de ciclism, de la producători renumiți precum Oneal sau Devron.