Manusi ciclism

Manusi ciclism

Poate ca nu apreciem ca manusile de ciclism sunt asa de necesare cand iesim la pedalat, dar odata purtate vei vedea diferenta. Manusile de ciclism fie ele de vara sau iarna, cu degete sau fara degete, de oras, curse, sosea, mtb, downhill sau bmx, au prim rol de protectie, apoi avem confort, aderenta, termoizolare. Alege manusile ciclism de calitate de la producatori precum Oneal, Haven, Devron care garanteaza proprietatile acestora.

103 produse

pe pagina
Descrescator

103 produse

pe pagina
Descrescator

Manusi Ciclism


Daca ne gandim ca ciclismul este un sport care presupune pedalarea si utilizarea cu preponderenta a picioarelor, necesitatea de achiziționare a unui accesoriu precum manusile ciclism, poate părea un pic ciudat, mai ales pentru un incepator in ale ciclismului. De fapt, o deosebită importanță in pedalare sau ciclism se acordă mâinilor, iar utilizarea mănușilor pentru bicicleta ajută la îmbunătățirea confortului și siguranței biciclistului.

Manusile de ciclism protejează mâinile de presiunea ghidonului, de particulele de apă și eventuale bătături care apar atunci cand presiunea mainilor este mare la fluctuatia vitezelor, ne protejeaza si în cazul unui accident.

Mănușile de ciclism dețin proprietăți de respingere a apei, ceea ce contribuie la un mai bun control al ghidonului.
Mănușile speciale de ciclism pentru iarna sunt proiectate pentru timpul rece si ne vor ajuta să ne protejam mainile de frig si inghet. Sunt foarte utile!

Manusile de ciclism sunt realizate din materiale speciale respirante, cu gauri de ventilatie, cu materiale dedicate special amplasate pentru o mai buna absorbtie a transpiratiei, cu elemente din piele, gel sau spuma pentru un grip bun si un nivel ridicat de confort la socuri.
Pentru ciclismul sportiv tip enduro, downhill si mtb exista manusi cu intarituri speciale de carbon pentru zona degetelor, aceste manusi de ciclism fiind mai lungi si ceva mai grele.
Pentru sosea, curse sau oras, se recomanda manusile mai subtiri, cu degete sau fara degete, usoare si fara foarte multe elemente de protectie, aceste manusi de ciclism fiind perfecte pentru ture scurte sau recreative. Protectia tehnica si la accident este una buna.

Afisport.ro va ofera o gama varianta de manusi de ciclism integrale sau manusi fara degete, manusi ciclism pentru sosea, oras, trekking si pana la manusile de ciclism pentru mtb, trail sau DH. Avem disponibile in magazinul nostru online zeci de manusi de ciclism, de la producatori renumiti precum Oneal sau Devron.