Jachete si Veste Ciclism

Jachete si Veste Ciclism

Jachetele sunt echipamente de ciclism ideale pentru protecția ciclistului in anotimpul rece, fie ca este primăvara la început sau plina iarna. Vestele sunt echipamentele care ne asigura vizibilitatea pe timp înnorat sau noaptea, acestea fiind pe post de reflectorizante pentru bicicliștii aflați in trafic, sporind-le acestora vizibilitatea pe șosele.

17 produse

pe pagina
Descrescator

17 produse

pe pagina
Descrescator
Jachete si Veste Ciclism

Jachete si Veste CiclismÎmbrăcămintea pentru ciclism ar trebui să ne facă să ne simțim confortabil pe bicicletă și să ne protejeze, fie că este vară sau iarnă, cald sau frig, ploaie sau vânt, acest echipament ne va apăra de capriciile vremii. Dar vremea este doar una dintre problemele cu care ne confruntam când vine vorba de îmbrăcămintea pentru ciclism, siguranța fiind si ea la fel de crucială! Prin urmare, anumite elementele reflectorizante precum vestele de ciclism sunt necesare.

Indiferent de perioada in care pedalam, daca ne aflam pe bicicleta pedalând pe drumurile publice, fiind un participant la trafic alături de multe alte mașini si vehicule, este necesar sa purtam o vesta sau jacheta de ciclism reflectorizanta pentru a ne asigura vizibilitatea.

Pentru perioadele reci in care practicam ciclismul, jachetele de ciclism sunt foarte utile si necesare. Cele mai multe jachete de ciclism sunt special create anti-vânt si rezistente la apa, cu buzunare multiple piept-spate, elastice in talie si cu prelungire dorsala pentru protecție spate.

Afisport are pentru tine o gama variata de jachete si veste de ciclism, atat pentru copii, dama sau bărbați, de la producători mari precum Oneal, Proviz, Salzmann sau Dhs.