Incalzitoare

Incalzitoare

Cicliștii profesioniști cunosc cu adevărat importanta unor încălzitoare. Tot ei ne pot explica si ca detaliile sunt cele care fac diferența de multe ori, așa cum încălzitoare fac diferența atunci când ne trebuie extra protecție la brațe sau picioare. Exista soluții când ai nevoie de extra protecție in cursele tale de ciclism. Apelează la mânecile pentru brațe si încălzitoarele pentru picioare de la Afisport.

4 produse

pe pagina
Descrescator

4 produse

pe pagina
Descrescator

Încălzitoare ciclism - brațe si picioareAtunci cand ieșim sa dam o tura mai lunga cu bicicleta, iar vremea de afara este ceva mai capricioasa, fie ca este primăvara sau toamna târzie, trebuie sa ne adaptam si îmbrăcămintea astfel încât sa nu ne fie nici frig, dar sa nu ajungem nici să suferim de căldură ulterior. Pentru astfel de cazuri, in care vremea este capricioasa, plecam in tura cu bicicleta echipați cu mâneci si încălzitoare pentru picioare.

In funcție de anotimp si de cat de rece e afara, putem utiliza încălzitoare mai groase sau mai subțiri. Marele avantaj al acestor echipamente de ciclism precum mânecile si încălzitoarele este ca, desi par un moft sau încă o găselnița a unor comercianți, au cu adevărat o utilitate pentru ciclist.

Gândește-te că pleci pe bicicleta si afara este destul de frig, ai pe sub echipament mânecile pentru brațe si încălzitoarele pentru picioare. După ceva timp parcurs pe bicicleta, ajungi să te simți suficient de încălzit, iar daca afara se încălzește cu ceva grade, ajungi sa transpiri si să suferi de exces de căldură. Acum este momentul să te oprești din pedalat, să dai jos mânecile si încălzitoarele, le pui frumos in rucsac sau in buzunarul elastic de la spatele bluzei tale de ciclism si iti continui frumos tura pe bicicleta, perfect acomodat la temperatura.

Daca vrei sa iei o pereche de mâneci sau încălzitoare, pe Afisport.ro ti-am pregătit mai multe modele de unde sa alegi ce ti se potrivește.