Casti Ski/Snowboard

Casti Ski/Snowboard

Pe pârtia de ski, nu poți practica sporturi de iarna precum schiatul sau snowboard-ul fără un echipament adecvat. Casca de ski sau snowboard este obligatorie in practicarea sporturilor de iarna, acestea reprezinta polița ta de asigurare in caz de accident. Mergi la ski? Protejează-ți corespunzător capul cu o casca de ski sau snowboard de la Afisport!
Nu am putut gasi produse conform selectiei.
Căști ski si snowboard

Casca de Ski si SnowboardLa schi, indiferent de pârtie si stațiunea unde mergem sa practicam sporturi de iarna, este necesar sa avem propria casca de ski sau snowboard.

Daca ești pasionat de datul cu placa de snowboard, atunci sigur stii ca pe lângă propriile tale ghete de snowboard, casca de snowboard este esențială, deci cumperi una si nu mergi pe ideea ”lasă ca închiriez una”!

Foarte multe personalități interne si Internationale au suferit, din nefericire, accidente grave pe pârtia de ski, si chiar cu casca fiind, aceștia au suferit grave probleme medicale. Poarta casca pe pârtie!
Multi dintre noi avem cel putin un prieten care a avut un accident pe pârtia de ski, si știm cat de importanta a fost pentru el casca in impactul capului cu solul sau zăpada înghețată. Deci, poarta casca de ski sau snowboard, de preferat propria ta casca si nu a altora si nu una închiriată (nu este igienic si nu știi istoricul loviturilor încasate in trecute de casca împrumutată)